USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волині відключать газ, якщо область не розрахується з боргами

12 Січня 2009 16:59
Регіони, які станом на 15 січня матимуть заборгованість за газ, будуть відключати від постачання. Про це під час селекторної наради у Секретаріаті Президента зазначив заступник голови правління «Нафтогазу України» Володимир Тріколіч, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Тріколіча, заборгованість за газ в Україні зростає щодня на 800 мільйонів гривень. Однак, якщо станом на 15 січня якийсь регіон заборгує «хоча би гривню», його відключать від газопостачання. Наразі заборгованості є в усіх без винятку регіонів, – запевнив заступник голови правління НАК «Нафтогаз України».
Під час брифінгу керівник ВАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя розповів, що Волинь за січень збільшила заборгованість на 12 мільйонів гривень. Наразі область винна Києву за «блакитне паливо» близько 32 мільйонів гривень.
Голова Волинської ОДА Микола Романюк закликав мешканців справно платити за спожитий газ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 12 Січня 2009 17:21
шантаж а ля совок... неможна виключати газ в опалювальний період ... мозги треба мати...
Олександр Показати IP 12 Січня 2009 18:59
Це лише один із проявів суцільного бєспрєдєла, який коїть помаранчева влада. БЮТ марно ховається за біло-сердечною символікою: він теж кольору наколотих фруктів. Їх багато, їх не подолати... але спробувати варто (демократичним шляхом, звісно, на виборах).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus