USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинян штрафують за підтікання мастил двигунів

11 Грудня 2013 17:30
На митній території оштрафували волинян за підтікання мастил двигунів автомобілів, забруднення земель, перевезення хімічно небезпечних речовин без дозволу Міністерства екології та природних ресурсів України й склали 34 протоколи, повідомили у прес-службі Держекоінспекції в області.

Протягом листопада 2013 року Державною екологічною інспекцією у Волинській області здійснила 346 перевірок дотримання вимог природоохоронного законодавства, склала 228 протоколів, до адміністративної відповідальності притягнула 182 посадові особи та громадян. Сума стягнених штрафів становить більше 16 тисяч гривень. Пред’явили 18 претензій та позовів за екологічні збитки в сумі більше 12 тисяч гривень.

Під час перевірок інспекторами відділу екологічного та радіологічного контролю на митній території Волинської області, на підставі виявлених порушень, які пов’язані з підтіканням мастил двигунів автомобілів, забруднення земель, перевезення хімічно небезпечних речовин без дозволу Міністерства екології та природних ресурсів України, склали 34 протоколи з винесенням 34 постанов про адміністративне правопорушення та наклали штрафних санкцій на фізичних осіб, які здійснювали перевезення, на загальну суму 1955 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Європа Показати IP 11 Грудня 2013 20:12
Хто стоїть на Майдані, а хто працює. От з кого треба брати приклади. Це справжні трудящі українці!!!
Європі Показати IP 12 Грудня 2013 06:40
Хтось стоїть на майдані,а хтось горбатиться на тих,хто не пускає до Європи.Слава Героям!Ганьба лизоблюдам-"спр.труд укр".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus