USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинян закликають вакцинувати домашніх улюбленців

30 Січня 2018 10:15
Оскільки сказ нещодавно виявили у домашньої тварини в Луцькому районі, власників закликали вакцинувати своїх домашніх тварин.

Про це йшлося під час оперативної наради у виконувача повноважень Луцького міського голови 30 січня.

Як повідомила директор КП «Ласка» Дана Новарчук, у Луцькому районі у селі Несвіч нещодавно виявили сказ у домашнього собаки – там госпіталізовані дев’ятеро осіб, серед яких троє дітей. Тому наголошують, аби власники вакцинували своїх тварин, адже працівники підприємства не можуть оперативно реагувати на повідомлення з усіх районів області, і захищають перш за все Луцьк. Через відсутність додаткових приміщень усіх тварин не можуть прийняти у заклад, адже першочергово карантин мають пройти відловлені раніше тварини. Тож, зі слів Новарчук, єдиний захист полягає у тому, аби власники вакцинували домашніх улюбленців від сказу. Якщо не вирішувати цю проблему в районах області, сказ може дістатися і до Луцька.

Щодо петиції про стерилізацію тварин, яку нещодавно зареєстрували в Луцьку, то директорка «Ласки» зауважила, що петиція не має сенсу, адже безпритульних тварин і так безплатно стерилізують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Питання Показати IP 30 Січня 2018 11:39
Хом'ячки живуть до 3х років. Скільки проживе вакцинований хом'ячок?
Собаки понад усе!!! Показати IP 30 Січня 2018 12:35
У Ковелі бігають собаки табунами. На них не написано викциновані вони, чи ні, зовнішніх признаків ніяких (ані кліпс на вухах, ані будь чого іншого). Як вберегтись??? Як не потрапити до пащі безпритульного пса??? Можливо треба вчитись літита? хібащо???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus