USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянам на полігон передали меблі для операційної на колесах

6 Травня 2015 10:24
Для волинських бійців, які перебувають на рівненському полігоні, передали продукти, меблі для операційної та ще багато необхідних речей. Про це інформує в мережі Дмитро Василенко.

"Днями з Андрієм Попиком їздили на Тучинський полігон, возили багато чого: берці від Нати Толмачової, солодощі від Фундації розвитку громад, холодильник та 468 літрів автомобільного відпрацьованого мастила для "буржуйок" надав добродій на прохання Костянтина Бойчука. Буржуйку, (виніс з дому канцтовари), лампочки та ручку на "таблетку" придбав спільно з Петром Бучиком, світлодіодну ленту також надали безоплатно добродії з "Автомайдан України". Придбав крани на ту саму операційну", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, вітамінний спонсор "Закарпатпродукт" передав два ящики редису та картоплю з буряком. "Ще алюмінієві ноші, не знаю від кого. Добрі, щирі, головне, чесні люди, дякую Вам. А головне меблі для операційної від виробника ТМ "Сакура" в операційну на колесах. Встиг все зібрати перед відправкою на схід. Лампочки в операційну та берці для доктора від РИЦАРЯ, наздоганяли в день відправки. За два місяці тісного спілкування ви стали рідними, обіцяйте повернутись в тому ж складі. Всі живі та здорові. Бережіть себе", - додає Дмитро.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus