USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянам покажуть «Іловайськ, репортаж із пекла»

27 Серпня 2015 09:15
Показ фільму про Іловайськ, спогади учасників боїв, панахида за загиблими волинянами в іловайській трагедії - такі заходи до річниці трагедії заплановані у Нововолинську завтра, 28 серпня.

Про це пише Борис Бабійчук у Facebook.

"Я чудово пам'ятаю події, які відбувалися рік тому. Нам дзвонили бійці і повідомляли про загиблих. Дзвонили з підвалів і просили передати, що вони живі і просять допомогу, бо не мають зв'язку з командуванням. Ми передавали передачі, які так і не встигли дійти до бійців. З 29/08/14 телефонували рідні бійців і повідомляли, що їхні хлопці не виходять на зв'язок та просили їх допомогти розшукати. Пройшов рік, очевидці повинні розповісти про ті події, нагадати нам всім про те, що у нас іде війна, у нас далі гинуть захисники. Волонтери Нововолинського центру допомоги військовослужбовцям запрошують мешканців міста на поминальний захід, який підготовлений разом з міським відділом культури, Нововолинською центральною міською бібліотекою", - йдеться у повідомленні.

Захід розпочнеться о 15:00 на Майдані Незалежності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іловайська трагедія: Волинь на чорних сторінках історії
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus