USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка виборола срібло на чемпіонаті світу з бодіарту

5 Січня 2021 23:35
1 січня у Франції проходив у форматі онлайн чемпіонат світу ОМС 2020, на якому друге місце здобула майстер з бодіарту, уродженка Нововолинська, Ольга Цьось (Писаренко).

Про це повідомляє Буг.

2 місяці тому дівчина перемогла на чемпіонаті України з бодіарту. Після того почала готуватися до чемпіонату світу, який 20 років проходить в Парижі.

Мета, яку собі ставила Ольга, – це зробити роботу, якою могла б пишатися і розповісти друзям про свої яскраві емоції через таке мистецтво.

«У вересні вперше в житті вирішила взяти участь в Чемпіонаті України СПУ 2020. Подала заявку за 5 днів до старту. І не очікувано для себе перемогла».

Дівчина мала летіти в Париж представляти Україну на Чемпіонаті світу для б’юті майстрів, але через карантин він проходив онлайн. 1 січня оголосили результати в прямому ефірі.

Ольга розповідає: «Для підготовки потрібен щонайменше місяць, але у мене сталася непередбачувана ситуація, я захворіла і два тижні пролежала у ліжку з температурою та іншими симптомами. Тому зустрічатися з моделлю не могла, пробувала малювати вечорами на своїй нозі. У своїй фантазії я чітко бачила малюнок, кольори, аксесуари, а ось як втілити це у життя не до кінця розуміла. З моделлю була лише одна репетиція.

Я ніколи не вважала, що у мене є якийсь талант, просто завжди думала чим би ти не займався, треба старатися на 100%.
Ольга має дві вищі освіти (інженерія та фармакологія), але знайшла себе в б’юті індустрії. Вже 4 роки працює візажистом та стилістом у Києві. Основна її зайнятість – це зйомки, на яких вона часто робить різні незвичні образи, як каже дівчина, яскраві та круті. Тому вона зрозуміла, що саме це приносить задоволення і поринула в мистецтво бодіарту.

По тілу малює аквагримом і художніми пензлями. І навчилася робити бутафорію і прикраси, тому що не могла знайти того, що підійде для образу.

«Просто пішла на ринок біля дому, купила скальпель, паяльник, спреї з фарбою і почала читати, як цим користуватися. Для мене бодіарт – це щось чарівне, і в ньому присутня краплинка дитячих фантазій, уяви, і гармонії мене з творчістю».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus