USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянку нагородили орденом княгині Ольги

26 Лютого 2018 09:08
Завідувачку Нововолинського дошкільного навчального закладу №6 Надію Бельську нагородили орденом княгині Ольги ІІІ ступеня. До того ж, почесне звання «Заслужений працівник культури України» отримала керівник зразкового аматорського ансамблю танцю «Волинянка» КЗ «Палац культури міста Луцька» Олена Козачук.

Про це стало відомо 26 лютого під час оперативної наради в стінах Волинської обласної державної адміністрації.

Так, указом Президента України за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня Соборності України Надію Бельську нагородили орденом княгині Ольги ІІІ ступеня, а Олені Козачук присвоїли почесне звання «Заслужений працівник культури України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 26 Лютого 2018 10:15
Саме так і потрібно було: За серію скандалів та неналежне виконання службових обов'язків - орден! Цікаво, а хто ініціював нагородження?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus