USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни обирають тариф, що дозволяє оплачувати за газ частинами*

6 Липня 2021 16:55
Село Уховецьк, що на Ковельщині, газифікували не так давно. Однак жителі села, які опалюють свої оселі природним газом, особливо уважно слідкують за новинами на газовому ринку та цінами на ресурс.

Торік небагато уховчан скористалося акцією «Твоя енергонезалежність» від ТОВ «Волиньгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», та придбали газ на зиму за літніми цінами. Цьогоріч охочих закупити газ наперед на опалювальний сезон було більше. Однак наразі вартість газу на ринку далеко не літня. Тому постачальник заморозив тариф «Твій газ На зиму» та запропонував альтернативну пропозицію – тариф «Твій газ Рівномірний платіж».

Така пропозиція зацікавила мешканців Уховецька, адже згідно з її умовами можна не лише зменшити навантаження на гаманці взимку, а й планувати свій бюджет наперед.

«Минулого року ми заздалегідь підготувалися до зими. Ще у серпні придбали газ по 4,49 грн на весь опалювальний період. Його нам вистачило на всю зиму. Оскільки довіряємо «Газзбуту», цьогоріч ми перейшли на тариф «Твій газ Рівномірний платіж». В рамках даного тарифу оплачуємо річний об’єм споживання палива рівними частинами упродовж року. Щомісяця нам виходить відносно невелика сума – трішки менше 800 грн», – розповідає клієнтка «Волиньгаз Збуту» Руслана Семотюк.
Євгенія Вовчик також очікувала на акцію «Твоя енергонезалежність». Однак, почувши про альтернативний тариф, не роздумуючи, подала заявку на його підключення.

«Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» дійсно зменшує навантаження на зимові місяці. І це, чесно кажучи, дуже зручно. Адже влітку ми використовуємо зовсім мало газу. Відповідно і суми до сплати значно менші, ніж взимку. Тепер будемо сплачувати однакові суми упродовж року. Це дозволяє планувати витрати заздалегідь», – каже Євгенія Сафронівна.
Не хвилюється про надмірні витрати в опалювальний сезон і уховечанка Людмила Качор. За рік пані Людмила використовує близько 1500 кубометрів газу. З тарифом «Твій газ Рівномірний платіж» щомісячна сума до сплати становить трішки більш як 1000 грн.

«Фіксована сума до сплати за газ – це дуже зручно. Тепер не потрібно чекати квитанцію, щоб сплатити за використаний ресурс. Незважаючи на те, скільки кубів показує лічильник, упродовж року сума до сплати незмінна», – констатує Людмила Михайлівна.
Як це працює

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» насамперед вигідний та зручний для тих споживачів газу, в яких є індивідуальне газове опалення.

Механізм дії тарифу дуже простий: річний обсяг споживання множиться на зафіксовану вартість газу 7 гривень 99 копійок і ділиться на кількість місяців до завершення дії тарифу, а саме до 30 квітня 2022 року. Споживач отримуватиме платіжку з однаковою сумою до сплати упродовж року.

Після завершення тарифу постачальник та споживач здійснять звіряння планового обсягу постачання природного газу та фактичного обсягу природного газу.

У випадку, якщо плановий об'єм виявиться меншим за фактичний, споживач зобов’язується здійснити остаточний розрахунок за спожиті куби. Якщо плановий обсяг буде більшим за фактичний, «Волиньгаз Збут» зарахує залишок коштів на рахунок майбутніх платежів.

Оформлюйте тариф будь-яким зручним способом

Перейти на тариф «твій газ Рівномірний платіж» можна:

- у відділеннях «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» або Клієнтських просторах 104.ua;

- залишивши заявку на сайті «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» (вам передзвонить наш менеджер);

- за допомогою телефону 0332 74 93 15;

- через Viber-bot 7104ua.

Дізнатися більше про тариф, знайти калькулятор для обчислення суми щомісячного платежу, а також замовити його підключення можна тут: https://rivnomirnyi.gaszbut.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дешевая рекламка Показати IP 7 Липня 2021 13:12
платите и будет вам счастье)))) только вот кому и за что?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus