USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин у складі збірної виграв золото в Ріо

18 Вересня 2016 13:34
Волинянин Віталій Романчук у складі української збірної з футболу виграв золото Паралімпіади у Ріо, - інформує Волинь 24.

Українські футболісти вибороли перемогу над командою з Ірану. Матч, який відбувся 16 вересня, закінчився рахунком 2:1.

Відтак золото в українських футболістів, срібло - в іранців, а бронзу здобули гравці з Бразилії.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: УКРАЇНЦІ ВЕЗУТЬ З РІО 117 МЕДАЛЕЙ. ІМЕНА ЧЕМПІОНІВ І ПРИЗЕРІВ

Волинь делегувала на участь в Паралімпіаді в Ріо футболіста, майстра спорту міжнародного класу Віталія Романчука та тренера-викладача обласної ДЮСШ інвалідів, Заслуженого тренера України Юрія Тимофеєва.

Віталій Романчук – ковельчанин, член збірної паралімпійської команди України з футболу, володар міжконтинентального кубку світу (2013 рік), чемпіон Європи (2014 рік), віце-чемпіон світу (2015 рік). У Ковелі Віталій виступав у складі команди «Шанс-Авто».

Довідково. Склад золотої збірної України на Паралімпіаді в Ріо: воротарі – Костянтин Симашко, Богдан Кулинич; оборонці – Віталій Трушев, Тарас Дутко, Євген Зінов’єв; півоборонці – Володимир Антонюк, Едґар Каграманян, Артем Красильников, Олег Лень, Дмитро Молодцов, Іван Шкварло; нападники – Іван Доценко, Віталій Романчук, Станіслав Подольський. Тренер – Сергій Овчаренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анна Показати IP 18 Вересня 2016 19:45
Молодець!!!!гордимося!
Академія Показати IP 22 Вересня 2016 18:23
Академія рекреаційних технологій і права вітає з перемогою свого студента - Віталія Романчука.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus