USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинські паралімпійці отримуватимуть до 120 тисяч за перемоги

12 Жовтня 2016 17:18
Паралімпійцям виплачуватимуть одноразову грошову допомогу за кошти обласного бюджету в розмірі до 120 тисяч гривень. Обсяг допомоги залежатиме від типу змагань та зайнятого місця.

Про це стало відомо під час 8-ї сесії Волинської облради сьогодні, 12 жовтня.

Одноразові грошові винагороди надаватимуть спортсменам і тренерам області за вагомі досягнення та значний внесок у розвиток спорту вищих досягнень інвалідів, з метою стимулювання їх успішних виступів на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Залежно від досягнутих результатів грошові винагороди надаватимуть спортсменам за кожне завойоване місце з Паралімпійських і Дефлімпійських видів спорту, з видів спорту та в номерах програми, що не входять до програми Паралімпійських і Дефлімпійських ігор за наступними принципами.

За перемогу на Паралімпійських, Дефлімпійських іграх спортсменам виплачуватимуть 120 тисяч гривень. За перші місця на Чемпіонатах світу з паралімпійських, дефлімпійських видів спорту, Всеукраїнських іграх – 90 тисяч гривень.

Перемогу на Чемпіонатах Європи з паралімпійських, дефлімпійських видів спорту виплачуватимуть по 56 тисяч гривень.

Преміюватимуть і тих, хто зайняв з 2 по 8 місця на змаганнях. Щоправда, розмір премій, в залежності від місця, буде меншим.

До слова, під час цьогорічних Паралімпійських ігор в Ріо волинянин Віталій Романчук здобув для нашої збірної золоту медаль. Під час сесійного засідання його та тренера Юрія Тимофеєва відзначили нагородами. Також волинських спортсменів відзначили нагородами від Президента України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus