USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волиняни передали в зону АТО відремонтований позашляховик

7 Листопада 2016 11:38
Камінь-Каширські волонтери відправили у зону АТО відремонтований позашляховик та продукти харчування.

Як розповів волонтер Сергій Шумік, авто марки Opel Monterey раніше забрали із зони АТО. Він потребував заміни багатьох запчастин, - інфомує Район.Камінь-Каширський.

Отож на кошти, які вдалося зібрати, та завдяки допомозі хороших людей автомобіль відремонтували.

«Замінили пружини, ремені, ролики, масло тощо. На ремонт автомобіля 5 тисяч гривень зібрали священики, вони допомагають за першим проханням. Ще 5 тисяч виділили в райдержадміністрації», - розповів Сергій Шумік.

Також місцеві волонтери організували збір продуктів харчування для бійців АТО. Зрештою минулого четверга і відремонтований позашляховик, і продукти вже відправили на схід України.
Окрім того, волонтери з Каменя-Каширського, які протягом майже двох років невтомно збирають необхідне на схід для тих, хто потребує допомоги, доправили у Бахмутку Донецької області овочі, олію, дитячі іграшки та одяг, макарони, крупи, чаї та каву, цукор, печиво, добрі усмішки та гарний настрій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 7 Листопада 2016 12:00
А коли передадуть в АТО камуфльований правосєковський бус, який ніби то затримала поліція, однак на ньому знову їздять жирні п"яні морди...?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus