USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни тренувались серед найсильніших

28 Серпня 2014 07:00
Волинські каратисти гілки кіокушинкан відвідали п’ятиденний табір в угорському місті Мішкольц.

Тренувальні збори проводив президент Угорської федерації шихан Йожеф Борза. Українську делегацію очолив лучанин шихан Дмитро Волинець.

Щоденна програма табору складалася з обов’язкових трьох тренувань. Перше передбачало ранкову пробіжку та фізичну підготовку. Друге - кіхон (базові елементи) та ката (систематизована послідовність групи прийомів). Останнє тренування включало роботу в парах та куміте (бої).

За рівнем складності учасників поділили на дві групи. До сильніших потрапили і двоє волинян. Зазначимо, у цій групі тренувалась і вся збірна Угорщини. Таким чином вони готувались до майбутніх чемпіонатів світу. Збірну тренував шихан Золтон Ореховський.

"Програма тренувань дещо відрізнялись від тої, яку давали основній групі. Більший акцент робився на загальній та спеціальній фізичній підготовці. Акцентували увагу на вправах для розвитоку швидкісно-силових якостей, координації, реакції, витривалості та напрацюванню бойових комбінацій», - розповідає Дмитро Волинець.

В останній день організатори провели кю та дан-тести.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
увч Показати IP 28 Серпня 2014 07:12
а почему на последней фотке у всех в хороводе руки подняты, а у лысого слева опущены? Москаль? ;)))
Громадянин "777" до увч Показати IP 28 Серпня 2014 08:46
А тому що ти бачиш на одне око і то не зовсім добре!!! Там не тільки в лисого опущені руки...
вітал 73 Показати IP 30 Серпня 2014 07:53
Помилка: не Киокушинкан,а Кіокушинкайкан- це інші федераціі..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus