USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни у залі суду чинили суїцид?

16 Липня 2014 10:10
У Нововолинському міському суді під час розгляду справи Коляди, Тимощука та Степанюка у вчинені розбійного нападу, скоєного півроку тому біля кафе «Олта», 15 липня просто в залі засідання вирішили, вочевидь, тиснути на рішення суду, - повідомляє «Нововолинський інформаційний портал».

Зокрема, троє обвинувачених вирішили привернути до себе увагу шляхом кривавих вчинків. У такий спосіб, стверджує адвокат Віктор Шостак, підсудні намагалися захистити себе.

Адже, зі слів правозахисника, підсудні заявляли клопотання, щоб прокурор змінив обвинувачення, оскільки вважають його несправедливим. Але прокурор іншої думки, тому все заперечував. Тоді Коляда, Тимощук і Степанюк вирішили привернути увагу до обвинувачення й нанесли собі тілесні ушкодження лезом від бритви. Усіх трьох відвезли у лікарню та надали медичну допомогу.

Судове засідання перенесли на 29 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
макс Показати IP 16 Липня 2014 12:37
Потрібно було дати ніж і нехай би різали одне одного в клітці, зеки чортові.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus