USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни відвідали найбільший молитовний сніданок у Європі

30 Травня 2019 12:54
VIII Національний молитовний сніданок під гаслом «Бог, Родина, Україна!» відбувся в Українському домі сьогодні, 30 травня. Захід минув за участю перших осіб держави, народних депутатів України, членів уряду, депутатів парламентів країн Євросоюзу і США, представників дипломатичних місій, релігійних і громадських організацій. Була присутня і делегація з Волині.

Сніданок розпочався з хвилини мовчання за загиблими гірниками у Львівській області та захисниками України на Донбасі, передає «Главком».
Національний сніданок України в цьому році став найбільшим в Європі – в ньому взяли участь близько 1000 осіб. Зокрема, гостем заходу став конгресмен США від штату Мічиган Тім Волберг, керівник делегації Духовної ради Білого дому Джеймс Гарлоу, стратег і радник президента США Рональда Рейгана Марк Нутл.
Волиняни також взяли участь у найбільшому молитовному сніданку в Європі. Зокрема захід відвідали радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, митрополит Луцький та Волинський Михаїл, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, генеральний директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський, режисер і волонтер Сергій Шараєвський, добровольці-айдарівці Олександр Калюжний і Олександр Кралюк, керівник осередку Соцпартії на Волині Анатолій Костик, пастор і молодіжний керівник баптистської молоді України Роман Кравчук, прес-секретарка проектів R500 Олена Нечипорук, прес-секретар реабілітаційного центру «Агапе Україна», луцький адвокат Богдан Ульчак та інші.

Як відомо, вже понад 60 років Молитовні сніданки за участю президентів, керівників урядів та парламентів регулярно відбуваються в США і країнах Європейського союзу.

До слова, завтра, 31 травня, відбудеться Молитовний сніданок у Луцьку. Торік цей захід пройшов вперше. Він зібрав більше двохсот представників релігійних конфесій, бізнесу, учасників АТО, медиків, педагогів, громадськості. Присутні спільно молилися за сиріт, молодь, сім’ю, за нероздільну державу, за Україну та її захисників. Цьогоріч буде організований збір пожертв на потреби новозбудованого Волинського обласного перинатального центру.

Фото - з соцмереж.
Зліва направо: конгресмен США від штату Мічиган Тім Уолберг, Ігор Поліщук, голова оргкомітету національних молитовних сніданків у Вашингтоні Даґ Бьорлі
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Він Показати IP 30 Травня 2019 13:38
Один Поліщук слідує етикету- маринарки на таких заходах слід застібувати на одного ґудзика принаймі.
полюх до Він Показати IP 30 Травня 2019 16:35
а як ти до отих кренделів .що взагалі без піджака,-,може на штанях розстібнути одного гудзика,
Анонім Показати IP 30 Травня 2019 14:07
Кому війна, кому сніданок!!! Поіли, помолились за мир в Украіні і забули!!! Молодці так тримати, ще років 10 повоюем а там видно буде!
Лучанин Показати IP 30 Травня 2019 14:45
"керівник осередку Соцпартії на Волині Анатолій Костик". Ви серйозно? На молитовний сніданок? Це теж само що якби глава ПЦУ Епіфаній поїхав на відкриття пам'ятника Леніну
лучанка Показати IP 30 Травня 2019 15:02
"Присутні спільно молилися за сиріт, молодь, сім’ю, за нероздільну державу, за Україну та її захисників" - і для чого це лицемірство ? Всі такі набожні-набожні... І всім болить за державу?
777 Показати IP 30 Травня 2019 15:25
А за чей счет банкет?
Джек до 777 Показати IP 30 Травня 2019 23:34
За власний
ввп Показати IP 30 Травня 2019 17:46
щось бачу одна критика тут, нашими людям все не так , а знаєте що Україна сьогодні можливо сама толерантна країна в цьому плані в Європі , у нас релігійна свобода , і це добре що поки що такі люди стримують наступ того бруду , що суне на нас , дякуйте Богу за таку свободу
Антон до ввп Показати IP 30 Травня 2019 17:56
Ти ту свободу в своїй кишені бачеш? У вихідні на чашечку кави до Відня можеш змітати по безвізу? Простим людям доводиться працювати багато щоб кормити сім'ї, і дуже мало часу мають на особистий розвиток і сім'ю, і свободи не видно.
Андрій Показати IP 30 Травня 2019 18:01
Наступ того бруду стримують не на бенкетах а в окопах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus