USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

Волиняни візьмуть участь у змаганнях «Ігри Воїнів» у США

31 Травня 2021 17:18
12-22 вересня 2021 року 40 ветеранів України вперше представлятимуть нашу державу на міжнародних змаганнях Warrior Games: Team Ukraine («Ігри Воїнів») в Орландо у штаті Флорида, США.

Про це повідомляє Управління у справах молоді та спорту ОДА.

14–16 травня 2021 року в Києві відбулися Всеукраїнські змагання «Звитяга Нескорених» Warrior games team Ukraine, за результатами яких відбувся відбір до збірної команди України. Отже, у збірну України потрапили волиняни Павло Ковальський – місто Луцьк, Збройні Сили України, Майя Москвич – місто Луцьк, Збройні Сили України, Оксентюк Богдан – місто Ковель, Національна Гвардія України.

Нагадаємо, що українські ветерани вперше виступлять на міжнародних змаганнях «Warrior Games (Ігри Воїнів). Уже восьмий рік проходять адаптивні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення, були травмовані або захворіли, виконуючи свої службові обов’язки.

До програми ігор входить 12 видів спорту: стрільба з лука, гольф, кульова стрільба, легка атлетика, велоспорт, плавання, веслування на тренажерах, баскетбол на візках, регбі на візках, пауерліфтинг і волейбол сидячи.
В «Іграх Воїнів» візьмуть участь команди з восьми країн світу – США, України, Австралії, Канади, Великої Британії, Данії, Нідерландів та Грузії.

Вітаємо волинських ветеранів та бажаємо наснаги та перемог!

Нагадаємо, 7 травня 2021 року відбулась зустріч заступниці начальника управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Тетяни Грицук та учасників національного відбору кандидатів до збірної команди України для участі у міжнародних спортивних змаганнях «Ігри Воїнів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus