USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волиняни їздили в Росію на форум, присвячений Дню перемоги

10 Травня 2018 14:42
Волиняни у складі української делегації взяли участь у так званому Міжнародному форумі Переможців, що відбувся у російському Брянську наприкінці квітня цього року і був присвячений річниці перемоги і 75-річчю звільнення Брянщини від німецько-фашистських загарбників.

Про це повідомляє ІА ВолиньPost.

Захід, організований Кремлем, мав назву (цитуємо мовою оригіналу) "Международный форум Победителей "Великая Победа, добытая единством: подвиг партизан и подпольщиков в Великой Отечественной войне". Він зібрав понад 250 людей із країн СНГ, Балтії та Грузії.

Серед волинян, які відвідали – голова громадської організації "Центр міжкультурних комунікацій" (кол. "Російський культурний центр ім. В.Черномирдіна") Ольга Саган, співзасновник організації Волинських авіалюбителів, артист Волинської філармонії Ілля Сметанін, голова громадської ради при голові Волинської ОДА Олександр Волянюк, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, а також голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін.

Модераторами засідання форуму були спеціальний представник Президента Росії з міжнародного і культурного співробітництва Михайло Швидкой і депутат Держдуми Федеральних Зборів Російської Федерації Валентина Миронова.

Під час заходу зачитали і вітальну адресу учасникам форуму від Президента Росії Володимира Путіна.

Тим часом, Ольга Саган, яка, зі слів прес-служби СБУ, співпрацювала зі спецслужбами Російської Федерації, задля проведення чергової, режисованої в Росії, фейкової акції, спрямованої на розхитування ситуації в країні, дала інтерв’ю місцевому радіо «Россия. Брянск», пише Волинь24.

Вона розповіла, що побувала на форумі «разом зі своїми молодими співвітчизниками».

«Ми приїхали розповісти, що Західна Україна різна і не все можна трактувати в світлі цих подій, які зараз відбуваються», - заявила вона.

«Якби 26 років Україна давала можливість своїм громадянам вчити історію, такого б не сталось. Я маю на увазі Майдан та інші події. Україна стала яскравим прикладом того, що буває коли забувають про фашизм, і він повертається. Радикальні організації роблять все, що хочуть і нікому не підкорюються», - додала лучанка.

Окрім того, вона стверджує, що «в країні хаос і беззаконня». «Це дуже страшно, коли ветерани не можуть одягнути георгіївську стрічку, бо за це їм загрожує тюремний строк. Це страшно, коли ми не можемо співати пісні про Перемогу», - заявила жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Лучанин Показати IP 10 Травня 2018 14:46
В чому проблема?
MK Показати IP 10 Травня 2018 15:09
Да, чтобы поехать на форум – нужно обязательно сотрудничать со спецслужбами. Без этого никак туда не добраться :) Пресс-службе СБУ чуть-чуть плохо.
скептик до MK Показати IP 10 Травня 2018 17:01
думаю, що та промацковська вата є колаборантами рашляндії і співпрацює якщо і не безпосередньо із ФСБ, то з апологетами рускаго міра - 100%
MK до скептик Показати IP 10 Травня 2018 18:12
От этого утверждения у вас дальше два пути: конкретные доказательства и слава либо клеймо "базарного трепла". Замечательно постить дерзкие заявления, когда не видно ни лица, ни реального имени, правда?
скептик до MK Показати IP 10 Травня 2018 20:32
поняття логіки для тебе, очевидно, відсутнє. чи відверта антиукраїнська позиція цих покидьків на таку думку не наштовхує ?
скептик до MK Показати IP 10 Травня 2018 20:42
сподіваюсь, що належну правову оцінку діяльності цієї зграйки дасть СБУ (із відповідними доказами)
До скептика до скептик Показати IP 11 Травня 2018 15:11
Скептик, твої пости читати - себе принижувати. Якщо ти троль на утриманні влади, то я їм порадила б тебе звільнити за профнепридатністю. Ну що за лексика... Ну як раніше вмикаєш радянське радіо і один набір фраз, так і в твоїх опусах. Троль подрібнішав, став нецікавий...СБУ себе дикридитує. Де фахівці троллівної справ? Щоб прочитав пост і душа розгорнулась . А тут "апологети рюцького миру", "промацьковська вата", "рашляндія", ще десь на підході "Карлон" або Путлер. Ці слова вже на зубах як оскома...НЕЦІКАВО!!!
Анонім Показати IP 10 Травня 2018 15:15
Навіщо це роздмухування? Ну, поїхали, ну і що такого? Росія - великка країна, і там багато хороших людей. А фразу "зі слів СБУ ..." краще не писати, оскільки рішення суду немає, то нема чого людину звинувачувати.
скептик Показати IP 10 Травня 2018 15:18
а переважній більшості українців дивно, що така кремлівська вата до сих пір ходить посеред нас.
Анонім Показати IP 10 Травня 2018 15:23
А хіба ми не можемо співати пісні про перемогу?Не знав.А ветерани в них і в нас настільки ситі,вдягнені,забеспечені ліками,що їм залишилось переживати за стрічку,лєнточку.
Читач Показати IP 10 Травня 2018 15:23
9 травня 2018 року від російської кулі на фронті загинув воїн з Нововолинська. А 5 колона з Луцька поїхала на дефіляду до російських окупантів.
1 Показати IP 10 Травня 2018 15:37
Сучка
Степан (Крымчанин) до 1 Показати IP 10 Травня 2018 17:27
Цікаво-підпис є, а тексту немає.
скептик до Степан (Крымчанин) Показати IP 11 Травня 2018 13:22
ну ти на свою кличку безвідмовно відгавкуєшся
Россиянин Показати IP 16 Травня 2018 15:30
Они достойно представляли Украину. Больше таких встреч- было бы меньше вражды.
територіальна оборон Показати IP 4 Березня 2022 19:18
Сметаніна сьогодні СБУ взяло під руки за посібництво ворогу та участь в бомбардуванні військового аеродрому, іншим учасникам приготуватись!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus