USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни з місії «Чорний тюльпан» повернулися зі сходу

28 Квітня 2015 15:11
27 квітня завершилось десятиденне перебування волинських волонтерів місії «Чорний тюльпан» Олексія Златогорського, Миколи Собуцького, Андрія Трофімука та Юрія Сковороди у зоні АТО. За цей період волиняни обстежили місця боїв у Пісках, Дебальцевому, Мариновці, Іловайську, Ольховатці, на Савур-Могилі та інші, - повідомляють у прес-центрі ДП «Волинські старожитності».

«Завдяки допомозі Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» місія «Чорний тюльпан» отримала автомобіль-рефрижератор, що досить вчасно замінив наші «втомлені» машинки. За що дуже дякуємо меценатам», - йдеться у повідомленні.

В останні дні перебування волинян у ЗМІ з’явилися повідомлення, що денееровцями захоплена українська диверсійна група, яка їздить на машинах «Вантаж 200» з червоними хрестами.

«Це змусило нас трохи похвилюватися, - говорить один із волонтерів. – Адже нас знають з двох сторін конфлікту. І налагоджені контакти розвалити такими повідомленнями досить легко. Та все минулося добре».

Волинських волонтерів чекають нові виїзди. Адже війна, нажаль, триває.

ЧИТАТИ ЩЕ: МІСІЯ «ЧОРНИЙ ТЮЛЬПАН»: ПРАВДА ПРО ТЕ, ЯК ЗАГИБЛІ ГЕРОЇ «ПОВЕРТАЮТЬСЯ» ДОДОМУ

Про деталі нещодавньої поїздки волинських волонтерів місії «Чорний тюльпан»в зону АТО Інформаційне агентство Волинські Новини розповість згодом.

Ольховатка
Ольховатка
Савур-Могила
Савур-Могила
Дебальцеве
Дебальцеве
Савур-Могила
Савур-Могила
Маринівка
Маринівка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
степан Показати IP 28 Квітня 2015 15:57
шонібудь, а не фото, ну святий обов"язок - пір палиці та його фонду
Молодці Показати IP 28 Квітня 2015 16:01
Все правильно і вірно. Тільки ось знову цей фонд і палиця залишає гіркий післясмак...
Лучанин Показати IP 28 Квітня 2015 16:16
Чмошники ви, а не коментатори. Хлопці захищали свою землю і країну - дехто не повернувся. Рідним горе - коли навіть поховати немає кого. Ці люди роблять важку, але потрібну справу. А такі гниди як ви тільки поливають г**ном з паскудного рота все навколо. Совісті нема..
Оля Показати IP 29 Квітня 2015 15:42
Слава цим людям. Ви би знали який це шок на все життя. Хотіла б я побачити просту людину, яка буде викопувати останки, перевозити їх та інше. "Люди" будьте людьми справжніми. Дай Боже вам здоров'я і терпіння!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus