USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Виїзд волинських антиагітаторів: цього разу без залякувань

7 Жовтня 2014 15:20
Представники громадської організації «Автомайдан України» закликають волинян не голосувати за кандидатів у нардепи Ігоря Єремеєва, Степана Івахіва та Сергія Мартиняка. Активісти пояснюють, що будучи депутатами Верховної ради, вони голосували за «криваві» закони 16 січня, які спричинили більше сотні смертей на Майдані. Народні обранці натомість заперечують цю інформацію.

Для цього активісти організовують поїздки в райони області, де розповідають мешканцям виборчих округів вищезгаданих депутатів про те, що не дивлячись на їх, буцімто, проукраїнську позицію, вони голосували за диктаторські закони 16 січня. Зі слів активістів, саме прийняття таких законів стало причиною нової хвилі протестів на Майдані, яка, зрештою, закінчилась масовими розстрілами беззбройних активістів 19-20 лютого 2014 року.

Як зауважує представник ГО «Автомайдан України» Олег Бондарук, важливо донести до мешканців Волині той факт, що депутати, які голосували за «криваві» закони, знову хочуть опинитись у кріслі нардепів. Проте, з його слів, багато жителів районів Волинської області навіть не здогадувались про те, що такий прецедент мав місце.

Остання акція відбулась у селищі Торчин в неділю, 5 жовтня. У рамках поїздки волонтери не лише розповсюджували інформаційні листівки та спілкувались з місцевими мешканцями, але й збирали кошти на допомогу для чоловіків, які боронять Україну на Сході. Так, жителі Торчина жертвували кошти і давали волонтерам продукти та одяг для вояків.

Цього разу акція відбулась без ексцесів. «Щось цього разу тихо та спокійно», - жартома зазначив Бондарук. Нагадаємо, минула поїздка в село Гаразджа закінчилась для дівчат-волотентерок шоком (в той же день, 3 жовтня, відбулася акція руху «ЧЕСНО», коли активісти завітали до нардепів, які голосували за закони 16 січня). Тоді група чоловіків всіляко перешкоджала їх діяльності, залякувала, а згодом взагалі відібрала скриньку з коштами, які пожертвували місцеві на АТО. Як виявилось, це були представники кандидата у нардепи Сергія Мартиняка. Проте на камеру чоловіки відмовились називати свої імена, зауважили, що вони «проходили повз».


Олег Бондарук наголошує, що прес-секретар кандидата в депутати Мартиняка Оксана Прокопчук на запитання про те, ким вона є, взагалі представилась членом ГО «Автомайдан України», хоча ніякого стосунку до організації не має.

Представник Автомайдану зауважує, що схема скарг на дії антиагітаторів виглядає наступним чином: молодикам доручають зателефонувати в міліцію і поскаржитись на активістів, після чого вони вмивають руки. Бондарук переконує: за це вони отримують кошти від представників кандидата.

Як зазначив автомайданівець, активісти не бояться «наїздів» зі сторони штабу нардепа та продовжують розповідати волинянам свою правду про народних обранців. Після інциденту з нападом на активістів, команду «підкріплять» чоловічим складом та планують залучити до висвітлення кампанії мас-медіа, для того, щоб уникнути схожих інцидентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2014 15:27
Олігархів назвали..добре..але тварюк комуняк???? Вони ж пси смердючі також голосували..Защитнічки пролєтаріата..Не буду оригінальним, повторюсь..Ну який же дурень проголосує за комуняк?????
село до Анонім Показати IP 7 Жовтня 2014 15:53
Мартиняк Єремеєв Івахів зрадникі України! Люди не дайте їм пройти у парламент!
Знаю Показати IP 7 Жовтня 2014 15:33
Люди повинні зрозуміти, що проблема не лише в кандидатах, а й в Порошенкові який підтримує цих олігархів. Назвіть хочаб одного кандидата від Порошенка, який має авторитет і реальні шанси пройти. Повсюди той хто кричить про обєднання дозволив олігархам знову скуповувати голоси виборців, а прокуратура надалі залишається сліпою. Люди, підтримуйте нових бо інакше цю систему не зламаєте!!!
Че Показати IP 7 Жовтня 2014 15:34
Любий каприз за бабки Москвича. Фінансист регіонів тепер фінансує автомайдан.
Автомайдан до Че Показати IP 8 Жовтня 2014 09:51
Уточнюйте будь-ласка, який саме автомайдан фінансується ригами
праця до Автомайдан Показати IP 8 Жовтня 2014 10:22
Уточнюю ! Мартиняк платить Похі щоп не давав росповсюджовати про нього правду!
Всезнайко Показати IP 7 Жовтня 2014 15:41
Подумаєш, то після виборів активістів відп...здять.
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2014 15:42
А може ну его тот парламент кормити! Нехай Порошенко назначить с 20 миністрів та спитает з них!!!!!!!!!!!!! Ну а МИ з нього!!!!!!
Дивна Показати IP 7 Жовтня 2014 19:12
Не зрозуміло одне, чому такі добропорядні майданівці ведуть таку не чесну гру. І взагалі, чому не витратити краще гроші на проведення акції для потреб АТО. Бо з людей збирають в скриньки копійки, а самі сотні гривень проїжають на бензин. Всеодно, люди проголосують за кого хочуть, скільки б їм хто чого не розказував поганого чи хорошого.
Анонім до Дивна Показати IP 8 Жовтня 2014 08:29
Ці горе- меценати знову дурять простих людей. На їх руках прийняті закони 16.01. Їм не місце в майбутньому оновленому парламенті
Від Порошенка йде Бо Показати IP 7 Жовтня 2014 19:15
Бондар йде по цьому ж окрузі.Але чогось ні обіцянок, ні побачень... все станеться само собою....Хоча він, як колишній голова ОДА був замішаний в корупційних схемах і земельних махінаціях. Не думаю, що люди забули
виборець Показати IP 7 Жовтня 2014 19:37
Страшно і стидно. страшно - що ж нас чекає? стидно - кого знову обираємо.
Ще про Цейка забули Показати IP 7 Жовтня 2014 23:28
Цейко - кандидат, який разом з Москвичем фінансують оцю громадську ахінею теж хоче в Раду. Мало дядьку, що й так на пару з Москвичем і його сином-нотаріусом, який прямо у сільраді оформляє угоди, земельку дерибанять. Головне відвернути від себе увагу такими-от методами, копаючи під конкурентів. Мартиняк багато зробив для округу, шкода мало виборців мають час тут сидіти. Так би написали, що вони думають про Цейка, Бондаря і решту
123 до Ще про Цейка забули Показати IP 8 Жовтня 2014 08:50
Цейко чесна і порядна людина ! Мартиняк вбивця і злодій ! І не розказуй нам казкі про свого бармалея Мартиняка!
Виборцю Показати IP 7 Жовтня 2014 23:47
Стидно вестись на такий дурний піар, треба голосувати за тих, хто робить справи, а не витрачає гроші на те, щоб обгадити конкурента. Нудить вже від цієї теми!
Анонім до Виборцю Показати IP 8 Жовтня 2014 08:26
По яким справам? По на крадених коштах ? А зараз 3 з половиною вікна вставити, по 200 грн. як собаці кидають. Все вірно роблять активісти , нехай розповідають хто є хто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus