USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин, який після застілля потрапив у реанімацію, помер у лікарні

12 Листопада 2019 11:40
Волинянин, який після застілля потрапив у реанімацію разом з дружиною та дитиною, помер у лікарні.

11 листопада, в селі Яромель Ківерцівського району в будинку за місцем проживання односельці вивиявили непритомним подружжя місцевих жителів. Разом з малолітньою дитиною їх госпіталізували, повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Того ж дня, 45-річний чоловік помер у лікарні. З метою остаточного встановлення часу та причин смерті його тіло направили на проведення судово-медичної експертизи.

За фактом смерті людини слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою правовою кваліфікацією нещасний випадок.

Проводиться досудове розслідування, встановлюються всі обставини трагедії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 12 Листопада 2019 13:56
Гриби чи алкоголь?
valdis peish до Анонім Показати IP 12 Листопада 2019 15:25
малолітня дитина шо по твоєму теж алкоголь вживала
Невідомий Показати IP 12 Листопада 2019 16:58
Лікарі припускають – напередодні вони випили зайвого, бо в організмі явні ознаки отруєння, до того ж сурогатом. Та найстрашніше те, що семимісячний хлопчик, якого теж виявили в помешканні непритомним – знаходиться на грудному вигодовуванні, а тому інтоксикація мами передалась і немовляті.
Поліщук Олександр Ми Показати IP 13 Листопада 2019 09:14
Не думаю, що то були і є адекватні люди. Якщо це основна версія пригоди, то треба бути настоящим дибілом найгірше п"яницею, щоб принести додому якусь рідину у пляшці та щей з дружиною яка його підтримала розпити невідомо що. Така їх доля, а малюка жалко, дитя чому повинно так жити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus