USD 40.76 41.15
  • USD 40.76 41.15
  • EUR 40.95 41.40
  • PLN 10.16 10.43

Волинянин хотів «сплавити» екс-дружину у будинок для престарілих

6 Вересня 2017 13:02
Виклик про те, що у 89-річної жінки високий тиск і погане самопочуття, надійшов до працівників Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф від пенсіонера.

Фельдшерська бригада негайно виїхала на місце виклику. На місці виклику фельдшер обстежила пацієнтку, надала необхідну медичну допомогу і з огляду на стан здоров’я запропонувала госпіталізацію в лікарню. Проте від госпіталізації до лікарні жінка відмовилась, повідомляють на сторінці ВОЦЕМДМК.

Та господар оселі, чоловік 84 років, почав вимагати аби медики транспортували її до будинку для проживання одиноких людей. Фельдшер пояснила, що транспортувати жінку до «будинку престарілих», не входить у функції ВОЦЕМДМК. Крім того таке бажання має висловити сама жінка.

На це господар розлютився: гучна нецензурна лайка впереміш з погрозами посипалися на фельдшера, а ще дідусь голосно доводив те, що не так давно розлучився з цією хворою жінкою і вона йому тепер уже зовсім чужа людина.

Зрозумівши, що такі аргументи на медика не впливають, дідусь вдався до більш радикальних дій – вибіг із приміщення і замкнув за собою двері на ключ. Ніякі вмовляння на сердитого дідуся не впливали і фельдшер була змушена викликати поліцію, яка і звільнила її з-під «арешту».

Про складні життєві обставини, в які потрапила 89 жінка, повідомлено голову селища, який, своєю чергою, зобов’язаний організувати відповідну роботу соціальних працівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus