USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин отримав 4,5 роки за вкрадені 35 гривень

20 Вересня 2018 20:36
Раніше судимий волинянин отримав 4,5 позбавлення волі за те, що пограбував старшого чоловіка на 35 гривень у його власній квартирі.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області від 13 вересня.

Під час судового засідання вдалося встановити, що 27 травня 2018 року раніше судимий чоловік, знаходячись у квартирі чоловіка, вкрав зі столу на кухні 35 гривень, коли той був присутній. Власник квартири намагався затримати злочинця, схвативши його за руку, проте обвинувачений вирвався та штовхнув його, а після цього покинув квартиру.

Сам обвинувачений розповів суду, що він дійсно викрав кошти, однак господар квартири цього не бачив, і він не застосовував до нього насильства. Однак, допитавши потерпілого, який розповів подробиці злочину, суд прийшов до висновку, що показання обвинуваченого не відповідають дійсності, адже таким чином він хотів уникнути кримінальної відповідальності за більш тяжкий злочин. Окрім того, його вина підтверджується й іншими доказами.

Зауважимо, що потерпілий просив у суду призначити злочинцю суворе покарання. Суд кваліфікував справу за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого). Зокрема, обираючи покарання, суд врахував неодноразове притягнення чоловіка до кримінальної відповідальності, а також те, що він вчинив злочин через дев’ять днів після звільнень з місць позбавлення волі. До того ж, обвинувачений щиро не розкаявся у злочині, адже не визнав всіх фактичних обставин його вчинення.

Отож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 4 років 6 місяців позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ник Показати IP 20 Вересня 2018 20:44
украл бы 35 миллилнов был бы в шоколаде избралиб в депутааты мог бы работать в админинстрации президента а так сиди в тюрьме..и думай как украсть миллионы.
—— Показати IP 20 Вересня 2018 21:02
Пограбував...!!!! Це завсім інше ніж викрав!!!!!
Анонім Показати IP 20 Вересня 2018 22:00
Збив пішохода на смерть, на переході,дали умовно,вкрав 35 грн.дали 4.6 роки,звісно якщо волинські новини написали з потолка,то це жах,а не суд,а якщо цей чоловік мав умовний термін і йому доплюсували то все добре.Пишіть будь ласка новини грамотно,уточнюйте інформацію і пояснюйте,а то складається враження,наче студент пише новини,або ж всетаки правосуддя храмає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus