USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин перерахував шахраям майже 140 тисяч гривень

16 Березня 2021 23:53
За минулу добу на Волині правоохоронці зафіксували понад десяток шахрайств.

Про це інформує пресслужба волинської поліції.

Вчора до поліції звернувся 46-річний мешканець Ковельського району. Громадянин розповів, що минулого року придбав ліки на одному із сайтів. Цьогоріч же йому зателефонували невідомі та повідомили, що сайт, на якому робив замовлення чоловік, є фіктивним, а ліки – неякісні. Чоловіку запропонували допомогу в отриманні грошової компенсації, але за це потрібно було заплатити. Заявник погодився і перерахував майже 140 тис. грн на різні рахунки. Далі зв’язок із шахраями перервався.

31-річний мешканець Володимир-Волинського району через одну з інтернет-платформ придбав мотоцикл. Гроші – понад 20 тис. грн – перерахував наперед, а у поштовому відправленні виявив не транспортний засіб, а будівельні блоки.

Під час оформлення заявки на придбання телевізора в інтернеті 23-річний лучанин повідомив усі дані своєї банківської карти, внаслідок цього з його рахунку було знято чотири тисячі гривень, а продавець техніки на зв’язок більше не вийшов.

За всіма фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Нині поліцейські встановлюють причетних до вчинення правопорушень осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
12 Показати IP 17 Березня 2021 00:20
Ні трохи не шкода. гляньте в Ютубі каналі Діми Назаренка, де викривають таких шахраїв
СБУ Показати IP 17 Березня 2021 09:00
Без л*ха и жизнь плоха!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus