USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин продавав тротилові шашки, які приніс з армії у 1992 році

15 Серпня 2019 22:22
Волинянин, який у 1992 році приніс з військової частини, де проходив службу, 51 тротилову шашку, продавав їх, аби покращити матеріальне становище своєї сім’ї.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що обвинувачений 1992 року під час проходження військової служби у військовій частині А1454, що дислокувалась в Новограді-Волинському Житомирської області, поблизу складу зі зброєю знайшов 51 тротилову шашку по 200 грам кожна.

Так, без передбаченого на те законом дозволу він перемістив вибухові речовини до адреси своєї реєстрації, де зберігав їх, закопавши на прибудинковій території.

В середині 2014 року чоловік відкопав тротилові шашки та переніс їх до господарського приміщення, де зберігав до моменту вилучення працівниками Служби безпеки України.

Весною 2019 року чоловік збув 15 тротилових шашок за 4 тисяч 500 гривень особі зі зміненими анкетними даними, стосовно якої застосовано заходи безпеки під час проведення контролю за вчиненням злочину.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав, зазначивши, що його сім’я перебуває у складному матеріальному становищі, тож він вирішив продати тротилові шашки, аби його покращити.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді двох років обмеження волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus