USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Волинянин пропонує винагороду за викрадену картину

3 Травня 2014 22:00
Голова ВОО Українського Фонду Культури Генадій Сарапін повідомив про викрадення картини, створеної житомирським художником Сергієм Носком на озері Піщанське. Викрадена картина - дивовижно метафоричний і асоціативний антирельєф «Крок за кроком». Це доволі велика картина, її розмір 80х60, та й вартує близько 2 тисяч гривень, - повідомляє «Волинська газета».

Розповідаючи про мистецькі проекти, Генадій Сарапін згадав про пленер художників «Політ над Світязем». Тоді на Шацьких озерах працювало два десятки художників зі всієї України. Був на ньому і житомирянин Сергій Носок.

Молодий художник іде власним мистецьким шляхом. Його твори мають свою парадигму, нікого не наслідуючи, він творить новий авангардний напрямок у малярстві, який називає «рельєфною пластикою, чи то пак антирельєфом».

Багато хто пророкує цьому митцю велике майбутнє, художник тим часом титанічно працює над шліфуванням своєї творчої методи.

« Що ця картина цінна, підтвердив і поціновувач-злодій, який викрав роботу житомирянина, – мовив Геннадій Іванович і попросив усіх, хто щось знає про цей випадок чи саму картину, повідомити йому за винагороду».

На фото: «Крок за кроком» іще сушить фарби біля озера Піщанське; Геннадій Сарапін біля улюбленої картини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Картина Репина Показати IP 4 Травня 2014 07:55
Такую картину я ногой нарисую...
Нєждалі Показати IP 4 Травня 2014 12:40
А я ногою із зав'язаними очима
Лучанка до Нєждалі Показати IP 4 Травня 2014 13:23
біс!!! школа тані мялковської рулить!!!
правда Показати IP 4 Травня 2014 16:53
І тут полеміку розводять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus