USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Румунії знайшли картину Пікассо, викрадену 6 років тому

19 Листопада 2018 07:40
У Румунії, ймовірно, знайшли картину Пабло Пікассо Tête d'Arlequin, викрадену з музею в Роттердамі в 2012 році. Про це повідомляє Reuters у неділю, 18 листопада.

Під час пограбування з музею було вкрадено сім картин вартістю в мільйони євро авторства Пікассо, Матісса, Моне та інших.

У 2013 році викрадачів упіймали й засудили, але жодну з украдених картин не знайшли. Експерти вважали, що щонайменше три з них були спалені в спробі знищити докази.

«Прокурори розслідують обставини, за яких картина, підписана Пікассо, вартістю близько 800 тисяч євро була знайдена в суботу ввечері в окрузі Тулча», - йдеться в заяві прокуратури Румунії.

За офіційним даними, двоє громадян Нідерландів прибули в голландське посольство в Бухаресті й заявили про знайдену картину на південному сході країни.

Раніше картину Пікассо, старовинні книги та зброю вилучили в Алма-Аті в людей, що займалися обігом предметів антикваріату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus