USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин проведе три роки в тюрмі за вкрадені 5 кг м’яса та велосипед

10 Травня 2019 07:20
Раніше неодноразово судимий волинянин проведе за ґратами три роки за вкрадені п’ять кілограмів м’яса та велосипед.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, під час судового засідання вдалося встановити, що 3 грудня минулого року близько першої години ночі обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, проник до будинку. Чоловік намагався вкрасти п’ять кілограмів м’яса, що знаходилося в холодильнику, однак не зумів цього зробити, бо на місці злочину його застав потерпілий. Окрім цього, раніше судимий чоловік вчинив ще один злочин – вкрав велосипед.

Горе-крадій свою вину у вчинених злочинах визнав. Натомість потерпілі до суду не з’явилися, однак в заявах вказали, що претензій до обвинуваченого не мають, а щодо міри покарання - покладаються на розгляд суду.

При виборі міри покарання суд звернув увагу на те, що чоловік вчинив кримінальні правопорушення під час умовно-дострокового звільнення з місць позбавлення волі, що свідчить про його небажання стати на шлях виправлення та підвищену суспільну небезпечність.

Таким чином, крадія визнали винним та призначили покарання у виді трьох років позбавлення волі, приєднавши один місяць невідбутого покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Травня 2019 12:25
Маніпулятивний заголовок. Суд відтермінував йому попередній вирок, а зараз він мусить відсидіти той термін, що дали умовно, тому що скоїв ще один злочин. А взагалі, якщо б злодій заліз до вас у хату і вкрав у вас навіть пральний порошок, то виходячи з вашої логіки його потрібно було б нагородити, що принаймні не повибивав вам зуби так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus