USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин став керівником патрульної поліції Рівного

5 Квітня 2016 15:36
Волинянин Сергій Мерчук, 25-річний боєць полку “Азов” із псевдо “Звіробій”, поліцейський, який прославився затриманням неадекватів у Києві, став керівником патрульної поліції Рівного, - інформує ВСЕ.

5 квітня на цій посаді його представив заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

Самі ж патрульні поліцейські вийдуть на вулиці Рівного на десять днів пізніше, аніж планувалося, – з 19 квітня, повідомив Сергій Яровий. З його слів, це пов’язано з тим, що для них продовжили навчання.

Своєю чергою, Сергій Мерчук зазначив, що надіється, що патрульна поліція зможе добре працювати в Рівному і тут вдасться навести порядок. А також додав, що в цьому розраховує і на допомогу журналістів, із якими хоче співпрацювати.



Варто зазначити, що свого часу Сергій Мерчук був студентом, а потім співробітником Чернігівського інституту права. За свої відкриті правоцентристські погляди був звільнений.



Також Сергій був активним учасником Майдану.

“Моя боротьба почалася ще під час Революції у 35-тій Волинській сотні. На Майдані шестеро наших хлопців загинули, одинадцятьох поранили, дехто лікується й до сьогодні – порох, яким у нас стріляли, був зараженим. Потім був “Правий Сектор” на Волині, охорона кордону з Білорусією. На той час на кордоні відбувалися маневри понад трьох сотень десантників. Тому ми, як активісти “Правого сектор”, а також “Самооборона” та “Автомайдан” їздили патрулювати разом з прикордонниками”.

“А згодом ми з хлопцями поїхали на полігон до 51-ої бригади. У Володимирі-Волинському ми прожили два тижні, там зробили перші постріли – офіцери вчили нас стріляти. А у квітні після заклику нашого командира Дмитра Яроша близько двадцяти хлопців з Волині поїхали у Дніпропетровськ. Проте безвідповідальність командирів та відсутність підготовки зробили своє – за 10 днів ми покинули розташування Дніпра. Після того ми поїхали у Межигір’я, яке, до речі, ще під час Революції захопила саме Волинська сотня з піснею “Волинь моя, краса мо”. Отож за два дні відтоді, коли ми поїхали з Дніпропетровська, відбувся штурм першого блокпоста біля Слов’янська. Тоді ще в одного з бійців випала візитка Яроша, яка потім стала суперпопулярною. То був важкий бій – загинуло двоє наших хлопців, але їм вдалося знищити сім сепаратистів. Тож після того випадку ми повернулися назад і не знали що робити. Але вже у червні ми з хлопцями зібралися та поїхали у добровольчий батальйон “Азов”, – розповів Сергій Мерчук в інтерв’ю ВАРу.

У батальйоні "Азов" Сергій отримав позивний "Звіробій". Серед захоплень хлопця - холодна зброя. Також свого часу Сергій Марчук входив до 15 кращих холостяків Луцька.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
12345 Показати IP 5 Квітня 2016 15:51
Друзі, це саме ДНО! Цей Мерчук - друг бравого активіста, а по факту - вимагача коштів - Пашки "Морозова" Данильчука.
Ксенія Показати IP 5 Квітня 2016 15:55
Достойний очільник поліції Рівного. Бажаю успіхів у роботі, щоб чим швидше став міністром внутрішніх справ і навів порядок в країні.
Клава Показати IP 5 Квітня 2016 20:03
Через пару років він буде двори замітати...
ШЕФ Показати IP 5 Квітня 2016 20:49
нормальний воін .шліфуй вміння думати і вперед.
Анонім Показати IP 5 Квітня 2016 22:17
Сліпий пілар мвс. В а то і дня не пробув. Гордий злом шо ще казати
луцьк Показати IP 6 Квітня 2016 16:09
Якби Ви,знали,що це за пок*д*ок.Ганьба-фууу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus