USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Волинська Голландія» 4 травня відкриває тюльпанове поле

2 Травня 2023 07:15
Цьогоріч «Волинська Голландія» відкриє тюльпанове поле 4 травня. Відвідати локацію, що розташована між селами Трилісці та Свидники, можна буде до 14 травня.

Про це повідомили організатори.

«Друзі, знаємо як всі ви чекаєте на відкриття Волинської Голландії, та ми також як і ви з нетерпінням чекали цього дня! Ми рихтувались: висадили для вас понад 3 га прекрасного квітучого поля, нові яскраві сорти тюльпанів, але.... є речі які нам непідвладні.... Як от повінь, що цьогоріч панує на Волині... Наше поле трішки підтопило, частинка квітів, на жаль, не виросла, та все ж більша частина вціліла і от-от розквітне!» – йдеться у дописі.

У програмі:

сотні тисяч прекрасних тюльпанів

зона торгівлі рослинами

футкорти зі смачною їжею та барбекю просто неба,

кава з друзями, натуральний медок та випічка

атракціони для найменших

жива музика

Вартість вхідного квитка:

100 грн – дорослий

50 грн – дитячий (від 7 до 13 років)

Дошкільнята – безкоштовно

Локація: село Линівка, 35 км від Луцька трасою Ковель-Луцьк.

«Щовесни, вже традиційно, гості «Волинської Голландії» насолоджуються прекрасними краєвидами, де тисячі тюльпанів спалахують неймовірними барвами. Ми впевнені, що ви не захоче пропустити улюблений фестиваль квітів. Збирайте родину і друзів, та поспішайте відвідати це барвисте свято, де маленькі моменти стають незабутніми спогадами», – зазначають організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Не розумію Показати IP 2 Травня 2023 13:01
А війна вже закінчилась?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus