USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська громада придбає автобус, пристосований до потреб школярів з інвалідністю

1 Липня 2019 18:34
Спеціалізований автобус з урахуванням потреб дітей із обмеженою здатністю для пересування мають намір придбати для любомльської громади.

Відкриті торги оголосив відділ освіти, молоді та спорту Любомльської міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 17 липня, коли й має стартувати аукціон.

Очікувана вартість закупівлі становить 2,2 мільйона гривень.

Мова йде про автобус пасажиромісткістю не менше 25 осіб, зокрема з одним місцем для колісного крісла, а також касетним ліфтом.

Так, автобус повинен бути обладнаний підйомником або трапом у задній частині для посадки дітей з інвалідністю.

Також транспортний засіб має бути обладнаний внутрішніми гучномовними пристроями, доступними для користування як водію, так і особам, які супроводжують школярів, та автономним обігрівачем, пасками безпеки, інструкціями, світловими сигналами, пристроєм обмеження швидкості руху, звуковою попереджувальною сигналізацією тощо.

Автобус громаді мають поставити до 30 вересня поточного року. Гарантійний термін експлуатації – не менше 24 місяців або 100 тисяч кілометрів пробігу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus