USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська майстриня спекла майже сім тисяч короваїв

15 Січня 2019 07:20
Кондитерка Валентина Градиська з Боратина за 15 років виготовила майже сім тисяч короваїв. У руках цієї жінки будь-які продукти перетворюються на шедевр кондитерського мистецтва. Односельчани вже не уявляють святкового столу без її солодких виробів.

Про це повідомляє Боратинська сільська рада.

Пані Валентина займається виготовленням короваїв, тортів та інших солодощів вже 15 років. Захоплення перетворилося на справу усього життя. Жінку можна назвати рекордсменкою, адже за цей час майстриня виготовила близько 7 тисяч короваїв.

Її роботи – справжні витвори кондитерського мистецтва, здатні задовольнити найвибагливіший смак та стати окрасою будь-якого свята. Солодкими шедеврами з Боратина залюбки ласують не лише на Волині, а й у різних куточках України та світу. Так, неодноразово короваї відправлялися до Тернополя, Львова, Києва, Одеси, Дніпра, Італії, Німеччини, Чехії, Польщі.

Сьогодні пані Валентина працює не сама – її сім’я вже стала справжньою кондитерською династією. Крім випікання короваїв, майстриня з двома доньками – Анною та Ольгою, займається виготовленням різноманітних тортів, тістечок, капкейків, макарунів, зефіру, імбирного печива.

Усі, хто хоч раз куштував солодощі пані Валентини, замовляють їх у неї знову і знову. Вони неймовірно смачні, вражають своєю красою, а головне – зроблені з любов’ю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus