USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Волинська поліція розслідує отруєння учнів невідомою речовиною

3 Березня 2017 15:53
За фактом отруєння невідомою речовиною в лудинській школі поліцейські розпочали перевірку. Вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у школі села Лудин Володимир-Волинського району сьогодні, 3 березня, діти отруїлися невідомою речовиною. Згідно з повідомленням УНІАН, масове отруєння дітей сталося під час уроку хімії.

У результаті отруєння учнів 8-го та 6-го класу госпіталізували в дитяче відділення Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання. За станом на 15:00 годину стало відомо про 12 госпіталізованих. Медики діагностували в дітей отруєння невідомою речовиною.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, керівництво Володимир-Волинського відділу поліції. Нині правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту.

«Відомості поліція внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження за ч. 1 ст. 137 Кримінального кодексу України. Мова йде про неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей», – повідомив Михайло Бобик, начальник Володимир-Волинського відділу поліції.

Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus