USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинська медіа-профспілка сказала «Обозревателю» своє «фе»

27 Травня 2008 11:09
Як повідомила 27 травня «Волинським новинам» голова Волинської незалежної медіа-профспілки Богдана Стельмах, профспілка висловлює обурення з приводу порушення авторських прав члена медіа-профспілки, незалежного журналіста Віталія Буряка інтернет-виданням «Оглядач». Про це йдеться у листі-зверненні до голів місцевих осередків Незалежної медіа-профспілки України.
Волинські журналісти обурені, що інтернет-видання «Обозреватель» «опублікувало статтю «Первый «аукцыонно-земельный» скандал. Продолжение следует?», що не відповідає підготовленій журналістом на замовлення цього видання».
Члени Волинської НМП звертаються до вказаного видання з проханням публічного визнання порушення інтернет-виданням «Оглядач» авторських прав Віталія Буряка та вибачення за приниження честі та гідності журналіста. «Просимо всіх членів Незалежної медіа-профспілки України підтримати звернення Волинської НМПУ», – йдеться у листі-зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus