USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська міліція хоче прозорості?

10 Березня 2009 16:40
Як стало відомо із офіційних джерел, члени Громадської ради при УМВС України у Волинській області вирішили на наступному засіданні обговорити проблеми взаємодії зі ЗМІ. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як ідеться у повідомленні офіційного сайту УМВС України у Волинській області, з початку року волинські журналісти опублікували два негативних матеріали про міліціонерів.
Щоб перевірити, чи правдиві факти подані у статтях, було ініційовано службову перевірку, однак інформація начебто не підтвердилася.
«Члени Громадської ради вирішили на наступному засіданні обговорити проблеми взаємодії зі ЗМІ, аби надалі уникнути подібного негативу в пресі та створити прозорі й доброзичливі відносини між журналістами та правоохоронцями. Планують, звичайно, запросити тих авторів, що пишуть публікації на кримінальну тематику», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Березня 2009 10:40
Міліція хоче прозорості? СМІШНО!!! і сумно бо ЗМІ надто лояльні до службовців у формі. Заведіть рубрику в якій будуть описані неправомірні дії працівників органів і в одному Луцьку на рік вистачить історій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus