USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська міліція викрила два злочинних угруповання, які займалися сутенерством

23 Квітня 2009 10:23
Упродовж першого кварталу цьогоріч волинські правоохоронці виявили та задокументувала діяльність п’яти організованих злочинних груп. Про це під час прес-конференції розповів начальник УМВС України в області Віктор Швидкий, – інформують «Волинські Новини».
За словами пана Швидкого, з числа виявлених злочинних угруповань два займалися сутенерством, по одному – торгівлею людьми, збутом наркотиків та виробництвом контрафактної алкогольної продукції.
За матеріалами ВЗГ УМВС, наразі до суду вже направлено чотири кримінальні справи, а до карної відповідальності притягнуто 23 учасники організованих злочинних груп, які підозрюються у скоєнні півсотні злочинів. Їх протиправною діяльністю завдано збитків більш ніж на 900 тисяч гривень.
Окрім того, міліціонери порушили 11 карних справ по двох десятках злочинів, скоєних посадовцями органів влади та місцевого самоврядування з ознаками кримінальної корупції.
Упродовж першого кварталу 2009-го, розповів пан Швидкий, на Волині виявлено 166 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. Зокрема правоохоронці ліквідували два міжнародні канали постачання наркотичних речовин та «прикрили» 14 наркопритонів і 13 осередків для виготовлення дурману. До того, міліціонери вилучили із незаконного обігу понад двадцять кілограмів наркосировини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus