USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська облрада займеться проблемою вкладників «Західінкомбанку»

27 Вересня 2013 14:30
Звернення щодо повернення заощаджень вкладникам «Західінкомбанку» Волиньрада прийматиме на одній з наступних чергових сесій. Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної ради.

Отож, із відповідним проханням до обранців громади звернувся активіст Комітету ошуканих вкладників Володимир Лизун. Відтак, це питання стало предметом розгяду під час засідання постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності та боротьби зі злочинністю. Обговорення супроводжувалось тривалою дискусією.

Володимир Лизун стверджує, що більшість ошуканих вкладників мають рішення судів, про повернення заощаджень, втім, каже, вони не виконуються. Між тим, заступник начальника управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції в області Анатолій Клехо, переконує, що таких судових рішень взагалі немає, адже люди до суду просто не звертались. Своєю чергою, нинішній голова правління «Західінкомбанку» Галина Скиба, повідомила, що з 2009-ого року вкладникам повернули близько 700 мільйонів боргів. Вона переконувала членів комісії, що фінансова установа намагається і надалі розраховуватися зі своїми вкладниками, однак чималі суми банку винні позичальники.

Пані Скиба наголосила, що інформацію про цих осіб вона готова оприлюднити у ЗМІ, адже зараз уже є рішення судів.

Голова профільної комісії Володимир Навроцький, вислухавши усі сторони конфлікту, запропонував більш детально вивчити це питання. Усім причетним надати більш детальну інформацію, для підготовки відповідного проекту рішення на одну із наступних чергових сесій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
555 Показати IP 27 Вересня 2013 14:37
Чому прокурор Волинської обл. не розбіреться з начальником Луцького МВ УМВС по факту кришування за відкати збанкрутілий "Західінкомбанк", чи він в ДОЛІ ??? Необхідно звертатись до Генерального Прокурора.
ігор Показати IP 27 Вересня 2013 14:40
Начальник Луцького МВ УМВС на "зарплаті" у Галини Скиби - голови правління *західінкомбанка*. Він чхати хотів на людей, йому треба особняк будувати.
вкладник Показати IP 27 Вересня 2013 16:47
За злочинні дії ( привласнення майна, та невиконання судових рішень ) Галина Скиба має сісти за грати. Де дивиться прокурор. Він що, дійсно в неї на "зарплаті" ???
Шкода довірливих лучан Показати IP 27 Вересня 2013 16:47
Бідні люди! Де вихід? Премєр, Президент, Нардепи тільки їх втручання може допомогти.
степан Показати IP 27 Вересня 2013 19:07
На звернення ошуканих вкладників збанкрутілого *західінкомбанку* Волинські правоохоронці не реагують. Напрошується вивод - беруть хабарі від голови правління Г.Скиби.
Працівник банку Показати IP 28 Вересня 2013 00:25
Хай бондаруків з осіповим потрусять скільки міліонів вкрали виродки забрать майном і повернуть бідним людям
інший працівник Показати IP 28 Вересня 2013 00:46
І Токарського, і Мартиняка, і Кобаків. Ох, скільки їх

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus