USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська ОДА підтримує Луцьку міськраду в котельному питанні

8 Жовтня 2008 14:11
Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Василь Дмитрук вважає правильним шлях вирішення проблеми котельні на Карбишева, 2, запропонований відповідною луцькою комісією. Про це йшлося під час засідання обласного штабу з підготовки до зими, – повідомляє 8 жовтня репортер «Волинських Новин».
 
Заступники Луцького міського голови Петро Гоцалюк і Владислав Стемковський розповіли про проміжні висновки комісій, що вивчають ситуацію на «Луцьктеплоенерго». Також вони бідкалися через те, що їх сьогодні не пустили на територію проблемної котельні. На думку пана Стемковського, зараз є реальні загрози зриву теплопостачання для 80-90 тисяч лучан, хоча технічний стан котельні задовільний.
 
Начальника головного управління промисловості і розвитку інфраструктури ОДА Миколи Кучеренка обурила «позиція так званого пана Кропиви». «Його (Олександра Кропиви – «ВН») поведінка – неадекватна», – висловився пан Кучеренко. Він підтвердив інформацію заступників луцького градоначальника щодо боргу ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» перед ДК «Газ України» у сумі близько 11 мільйонів гривень.
 
Посадовець облдержадміністрації стурбований тим, що на котельні повністю відсутній запас резервного палива, тобто мазуту. «Це дійсно критичний стан», – каже Микола Кучеренко. Він зазначив: «Я боюсь, щоб цей народ (жителі 33-го і 40-го мікрорайонів – «ВН») не прийшов на Київську площу…». Тому, на думку пана Кучеренка, терміново треба сідати за круглий стіл і вирішувати питання щодо котельні на Карбишева, 2.
 
Заступник волинського губернатора Василь Дмитрук розповів, що ще існує заборгованість «Луцьктепло» перед «Луцьктеплоенерго» на загальну суму понад 3 мільйони гривень. Проте шляхи виходу з кризової ситуації, запропоновані у рішенні комісії, створеної луцькими посадовцями, пан Дмитрук вважає правильними.
 
Довідково:
 
Луцька комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 7 жовтня ухвалила рішення, що в разі непогодження до 11 жовтня лімітів на газ ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго», то котельню на вулиці Карбишева експлуатуватиме на умовах оренди інше підприємство. Цілком імовірно, ним стане ДКП «Луцьктепло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Владьо Показати IP 8 Жовтня 2008 14:37
Мочи Кропиву! Це він на 50% підвищив тарифи, продав за безцінь стратегічний запас мазуту, заганяє в збитки комунальні підприємства, дерибанить міське майно і землю, влаштовує тендери з наперед визначеним переможцем, фінансує з бюджету комерційні проекти! Розстріляти! Жизні з ним нема!
АндрійКо Показати IP 8 Жовтня 2008 15:04
Файно виходит... Поки Кропива мутив і мутить з котельнею, Дячук спихнув резервний мазут "наліво". Думаю, не без відома вищого керівництва. А в результаті в програші - самі лучани. Не вірте ні Шибі, ні Кропиві! Вони просто змагаються, хто більше набреше і "наламає".
Пьотрик Показати IP 8 Жовтня 2008 15:10
А ще він мордує маленьких кошенят, стріляє з рогатки в горобчиків і каже "бабкі на сто-ол!" А бабкі нам самим треба!
Братан Показати IP 8 Жовтня 2008 15:20
А чого йти на Київський майдан, там що Кропива? Тай якщо до цієї пори ніхто нікуди не пішов то вже й не піде. Бо ми не воєвничий народ.
Круцик Показати IP 8 Жовтня 2008 16:07
так хто ляпнув що Кропива неадекватний Кучеренко чи Кривицький? :) чи вони обоє вже змовилися?
Автор Показати IP 8 Жовтня 2008 17:17
Кучеренко. Я в цьому абсолютно впевнений. Свідки підтвердять.
Славко Показати IP 8 Жовтня 2008 17:28
Локачинське газове родовище--у власність громади Луцька! Тоді Шиба видаватиме ліцензії на газ. Тримайся, Кропиво!!! Шкода, що родовище в Локачинському, а не в Турійському районі, який пан Шиба довів "до ручки"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus