USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська студрада визначилася із діяльністю до кінця року

19 Вересня 2008 19:21
Відбулося засідання Волинської студентської ради при голові обласної державної адміністрації, у якому взяли участь представники студентських рад Луцького біотехнічного інституту, Луцького гуманітарного університету, Волинського державного коледжу технологій та бізнесу, Луцького кооперативного коледжу, Луцького педагогічного коледжу, Луцького національного технічного університету та Луцького центру професійно-технічної освіти. Головував засіданням депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь, – повідомляють 18 вересня «Волинські Новини».
Студенти розробили та затвердили план роботи із 1 жовтня та до кінця 2008 року. Зокрема, за повідомленням прес-служби студради, в цей період активісти студентського самоврядування спільно з іншими структурами будуть організовувати та проводити молодіжний Форум міста Луцька, студентську конференцію на тематику студентського самоврядування, відзначатимуть День студента, а також братимуть участь у проведенні конкурсу «Студент року-2008». Крім того, студентська рада започаткувала постійну роботу молодіжного кіноклубу.
Важливим моментом є те, що членами студентської ради розповсюджуватимуться буклети серед усієї студентської громади міста та області, у яких буде розміщена інформація щодо студентського самоврядування. Також для поширення інформації про діяльність студентської ради незабаром буде відновлено роботу інформаційного сайту.
Загалом засідання потрібно вважати продуктивним, адже ніколи раніше студенти не реалізовували таку кількість масштабних заходів. Можна стверджувати, що саме така діяльність студентів призведе до того, що увесь рух студентського самоврядування на Волині в значній мірі активізується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Одногрупник Показати IP 20 Вересня 2008 21:23
Гузь-студентський лідер, оце прикол! Та він коли учився у ВДУ наколи там не бував.
new lider Показати IP 22 Вересня 2008 09:32
а де ВНУ чи ЛНТУ? Там люди мають власні мізки, а Гузьовську тусовку зібрану адмінресурсом не прийшли. Ха-ха. До речі дуже цікаві плани. Ідея одного заходу вкрадена в одного, другого - другого. Нехватає в Гузя креативу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus