USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські ДУКівці роздавали подяки

2 Травня 2015 14:03
Під час засадання Горохівської районної ради лідер Правого сектору Горохівщини Сергій Заєць вручив подяки місцевим підприємцям, які матеріально підтримують Добровольчий український корпус.

Про це інформує сайт Horohiv.com.ua.

"Боротьба проти окупанта на передовій, неможлива без надійного тилу. І сьогодні добра воля людей бізнесу допомагає фронту триматися. Особливо відчутною є допомога для українських добровольців, за дорученням яких я сьогодні маю урочисто подякувати нашим благодійникам", - сказав Сергій Заєць.

Отже, подяки отримали: Турчин Володимир, Круковський Василь, Парій Олександр, Дорощук Сергій, Поліщук Василь, Щерблюк Тарас, Григорій Шеремета, Сайкевич Степан, Голдаванський Сергій, Тимощук Юрій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 2 Травня 2015 14:21
коментар було видалено
дідо Показати IP 2 Травня 2015 14:24
100% , російський фашизм не пройде.
капец Показати IP 2 Травня 2015 23:43
Дід приїхав із села, ходить по столиці. Має гроші - не мина жодної крамниці. Попросив він: - Покажіть кухлик той, що з краю.- Продавщиця: - Что? Чево? Я нє панімаю. Кухлик люба покажіть, той, що з боку смужка. - Да какой же кухлік здесь, єслі ето кружка.- Дід у руки кухлик взяв і нахмурив брови: - На Вкраїні живете й не знаєте мови.- Продавщиця теж була гостра та бідова. - У меня єсть свой язик, ні к чему мне мова.- І сказав їй мудрий дід: - Цим пишатися не слід, Бо якраз така біда в моєї корови: Має, бідна, язика і не знає мови.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus