USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські юристи перерахували кошти на армію

6 Травня 2014 13:11
Колектив Головного управління юстиції у Волинській області долучився до проекту “Захисти Волинь – збережи Україну” і перерахував одноденну заробітну плату Збройним силам України.

Враховуючи складні обставини, в яких опинились військовослужбовці Збройних сил України, та висловлюючи їм свою підтримку та повагу, трудовий колектив головного юридичного відомства області на своїх зборах прийняв рішення надати на добровільних засадах фінансову допомогу військовим частинам, які дислокуються на території Волинської області.

Перерахунок коштів здійснено на банківський рахунок Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану р/р 26006055500199 в ПАТ «КБ Приватбанк». МФО 303440. Код 20129977.

Колектив головного управління юстиції висловлює бажання та розуміння необхідності єднання, взаємодопомоги та підтримки Збройних сил України.

Нагадаємо, військовослужбовці підрозділів окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ», які передислоковані на територію Сумської області для участі у широкомасштабних військових навчаннях, отримують допомогу від меценатів, підприємців та місцевих мешканців.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus