USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинські» книги доправили дітям з Волновахи

15 Грудня 2015 08:00
Більше 130 книг надіслали до Волноваської районної бібліотеки для дітей. Це тільки перший літературний транш до Волновахи для наших колег та юних читачів. Його здійснили в рамках різдвяного благодійного марафону «Ангелик з книжкою».

14 грудня до Волинської обласної бібліотеки для дітей телефоном надійшло повідомлення від директора Волноваської ЦБС Тетяни Лати, про те, що літературу доставлено за місцем призначення.

«Дуже вам вдячні за турботу, будемо підтримувати дружні стосунки. Для нас це не просто література, а розуміння того, як щиро ви до нас ставитеся», - говорить пані Тетяна.

Нагадаємо, що різдвяний благодійний бібліомарафон «Ангелик з книжкою» стартував у Луцьку 1 грудня 2015 року і триватиме до 25 січня 2016 року. Скриньки бібліомарафону стоять в книгарнях «Знання», «Планета», «Освіта». Організатори благодійного дійства зазначають, що конче необхідна література на допомогу у вивченні шкільної програми, сучасна україномовна дитяча книга, книги з українського мистецтва, науково-популярні видання.

Книги також можна принести до Волинської обласної бібліотеки для дітей (проспект Волі, 37).

До слова, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, перші книги з Волині діти Слов’янська отримали ще 4 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus