USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські легкоатлети домовляються про міжнародну матчеву зустріч

10 Грудня 2015 16:50
Керівництво Федерації легкої атлетики Волинської області розпочало перемовини про проведення у Луцьку міжнародної матчевої зустрічі з легкої атлетики.

Цими днями у Бресті та Замості президент ФЛАВ Володимир Рудюк та старший тренер ФЛАВ Петро Чикида зустрілися із відповідно білоруськими та польськими колегами й запросили їхні команди приїхати до Луцька.

Одноденний легкоатлетичний турнір заплановано провести на початку травня 2016 року на стадіоні «Авангард». У його програмі будуть найбільш видовищні види легкої атлетики, які допоможуть збільшити цікавість лучан до легкої атлетики – усі види стрибків, короткі і середні бігові дистанції, естафети.

«Легкоатлети з Бреста та Замостя прийняли наше запрошення на турнір. Наразі ми працюватимемо із колегами з Молдови, Любліна і Прибалтики, аби й вони приїхали до Луцька навесні наступного року. У матчевій зустрічі змагатимуться орієнтовно 8 команд, плануємо, що Україну представлятимуть збірні Волині, Рівненської та Львівської областей», - розповів президент Федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк.

Крім того, навесні 2016 року на реконструйованому «Авангарді» очікують ще одні представницькі змагання – міжнародну матчеву зустріч юнацьких національних збірних України, Туреччини та Білорусії, яка орієнтовно відбудеться 24 квітня. А на червень запланований чемпіонат України з легкої атлетики, на якому відбиратимуть учасників збірної країни на Літню Олімпіаду-2016. Цими днями на «Авангарді» розпочалася сертифікація спортивної споруди.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОЧАТОК ВЕЛИКОГО ШЛЯХУ ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ НА ВОЛИНІ. ВІДЕО

На фото: Володимир Рудюк та Петро Чикида під час зустрічей у польському Замості
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus