USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Волинські лісівники та латвійський волонтер передали захисникам квадрокоптери, тепловізори й позашляховик

22 Червня 2023 22:29
Лісівники спільно з латвійськими волонтерами доставили чергову допомогу на передову.

П’ять квадрокоптерів DJI Matriсе 30T в комплектації з тепловізорами закупив та особисто привіз в Україну голова Ради сертифікації лісів Латвії Маріс Лиопа, повідомили в Поліському лісовому офісі.

І це вже не вперше наші військові отримують таку необхідну та вартісну підтримку від латвійського волонтера – не так давно на передову передали чотири таких квадрокоптери.

Позашляховик, автозапчастини та інші розхідники, необхідні для виконання бойових завдань, а також засоби гігієни та продукти харчування зібрали лісівники Волині та Рівненщини. Щомісяця для колективів філій та Поліського лісового офісу відрахування одноденного заробітку на потреби ЗСУ є гарною постійною традицією.
Працівники волонтерського хабу, який на базі спочатку Волинського ОУЛМГ, а тепер Поліського офісу діє з першого дня повномасштабної війни, уже доставили все це воїнам 14-ї ОМБР ім. князя Романа Великого та волинської «сотки».
«У хлопців гарний бойовий дух. Як і завжди. Тримаються самі й надійно тримають бойові позиції. У них атмосфера, яка надихає. Щоразу дивуємося їхній силі та витримці. Неймовірна вдячність та гордість – ті почуття, які огортають, коли ми приїздимо у гарячі точки. Такого братерства, взаємопідтримки та відповідальності за інших нам усім треба повчитися», – ділиться враженнями волонтер Микола, який постійно разом із колегами за кермом волонтерського лісівничого буса долає тисячі кілометрів гарячими точками рідної країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus