USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські оперативники повезли із собою на схід талісман

20 Січня 2015 13:25
Із собою в зону АТО правоохоронці взяли талісман – прапор Волинської області, який оберігатиме їх і нагадуватиме про рідну землю, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

До складу підрозділу увійшли десять працівників. Очолив групу оперативників начальник управління карного розшуку УМВС полковник міліції Геннадій Єпіфанович.

На східних рубежах правоохоронці будуть брати участь у наведенні громадського порядку та підтриманні стабільності на контрольованій українськими військовими території, нестимуть службу на блокпостах, надаватимуть допомогу місцевому населенню тощо.
Перед від’їздом оперативники вишикувалися поблизу Свято-Георгіївського храму.

- Поважаю чоловічий вибір кожного, хто прийняв таке рішення та щире бажання захищати Батьківщину. Ми з честю зобов’язані виконати свій професійний і громадянський обов'язок і повернетеся на рідну Волинь живими і здоровими. Нехай береже нас Бог, – із такими словами звернувся до колег заступник начальника УМВС України у Волинській області Олександр Балицький.
Благословив бійців на службу протоієрей Олександр Мазурак, який окропив їх свяченою водою і подарував ікони-обереги:

- Ви поїдете, а ми тут залишимось і будемо молитися за вас. Добре мати у важку хвилину поруч друга, отож нехай таким Другом для вас стане Господь.
Геннадій Єпіфанович, своєю чергою, подякував усім за підтримку і запевнив, що, перебуваючи на сході, кожен міліціонер буде гідно виконувати поставлені завдання.

Правоохоронців забезпечили всім необхідним спорядженням - продуктами харчування, екіпіровкою, теплим обмундируванням і засобами захисту.

Провести у далеке відрядження правоохоронців прийшли друзі, колеги та рідні. Усі бажали бійцям якнайшвидшого повернення додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus