USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чи впоралися із завданнями волинські податківці

6 Березня 2015 11:03
Збільшення збору платежів протягом минулого року відбулося не завдяки новим платежам та підвищенню ставок, а завдяки впровадженню більш ефективних методів аналізу та адміністрування податків, - запевнюють в Головному управлінні ДФС у Волинській області.

Підсумки роботи Державної фіскальної служби на Волині протягом 2014 року та у січні-лютому цього року підбили під час засідання колегії ГУ ДВС у Волинській області 6 березня.

Як повідомив начальник Головного управління ДФС в області Віталій Чуй, протягом минулого року фіскальна служба змінювала свої пріоритети в роботі у відповідності до тих трансформацій, які відбувалися в країні. Одним із завдань 2014 року, враховуючи складні політичні та економічні умови, була стабілізація надходжень до бюджету. У 2014 році збір платежів до бюджетів усіх рівнів збільшився на 3%, а у січні-лютому 2015 року – на 36,7%. Індикативні показники зі збору платежів до загального фонду Державного бюджету виконано на 101,6%

у 2014 році та на 106,1% у січні-лютому 2015 року. Виконано бюджетні призначення місцевих бюджетів на 106,4% та 133,4% відповідно.

Віталій Чуй запевнив, що такі показники забезпечено не за рахунок справляння нових платежів (військовий збір) та підвищення ставок оподаткування (плата за надра при видобуванні природного газу), а за рахунок впровадження більш ефективних методів аналізу та адміністрування податків.

Якщо у першому півріччі минулого року надходження до зведеного та державного бюджету були нижчими, ніж у відповідному періоді 2013 року (на 4 % та 11,2 % відповідно), то у другому півріччі 2014 року забезпечено приріст надходжень на 9,3% по зведеному бюджету та 2,5% – по державному.

З його слів, така тенденція була підтримана і в поточному році, проте не всі ДПІ області впоралися із доведеними завданнями.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА СКІЛЬКИ МІЛЬЙОНІВ ВДАЛОСЬ НАПОВНИТИ БЮДЖЕТ ВОЛИНІ У 2015 РОЦІ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Підприємець Показати IP 6 Березня 2015 11:14
Скільки трутнів сидить на нашій шиї і наче вампіри смокчуть кров. Щоб ви нею залились.
Лучанин Показати IP 6 Березня 2015 11:37
Знаєм їх "досягнення". Приходять на підприємство з перевіркою та кажуть "дайте бабла". Хто не дає - на тих заводять справи, тягають по судах, і пдіписують акти перевірок заднім числом. Вобшем як була податкова при овочі така лишилась і при шоколадці.
Володя Показати IP 6 Березня 2015 11:37
Це не результати їх роботи а це все організації підприємтсва і фіхичні особи які працюють на таких як оці що на фотографіях. Яка їхня заслуга? Що вони здирають як можна більше податків ? А самі потім в саунах паряться і жирують . Щоб щось роз"яснити то вони такі рожі роблять такі недовольні тільки витягують з них а треба ж і не тільки дерти податки а й вміти працювати з тими хто їх кормить
Волинь Показати IP 6 Березня 2015 11:43
давлять на бізнес. Ви скажіть розумні люди як за зарплату державну вони на таких автівках їздять, відвідують заклади дорогі і таке подібне ? Ну зовсім там нічого не змінилось і ніхто систему не міняють. Мабуть і цій владі зручно так "розбирати" державні кошти, які б могли витрати на державні цілі зокема дороги і так далі
Борис Показати IP 6 Березня 2015 11:48
Цікаво а чому не люструють податківців? Чи так справляються з роботою і живуть тільки на зарплату?
Інна Показати IP 6 Березня 2015 13:12
Для чого стільки нероб?????
народ Показати IP 6 Березня 2015 14:11
Дякуємо тобі, Віталіє Чуй, за Вандьо з Полюховичем. Думаємо, що у меча правосуддя і до тебе час дійде. А все решта - слова. Краще йди сам.
Читаючий Показати IP 6 Березня 2015 14:50
От як можна назвати результатами їх роботи те, що: - я підприємець знайшов замовника; - виконав йому роботу; - пішов у центр обслуговування переписав на їх дверях рахунки; - пішов у банк і перерахував податки; - пішов у центр обслуговування вистояв чергу щоб запитатись - чи прийшли мої податки - заповнив декларації (як заповнювати не допитаєшся у них,) вистояв чергу і здав їх. !!!??? Не розумію, як можуть бути завдання на стягення податків? як можуть бути в прокурорів план на кримінальні справи, у даїшників - на порушення, у пожежників - на пожежі????
Волинь Показати IP 6 Березня 2015 16:49
Як послухати тих чинуш, то вони нас сприймають за дурнів. Якби не скажена інфляція (понад 300 % ) та ріст цін на тавари і послуги, то би надходження в бюджет були у ТРИ РАЗИ МЕНШІ. А нам вішають свіжу лапшу на наші бідні вуха. До люстрації цю всю державну наволоч брехунів та казнокрадів. Хай скажуть, скільки відкату отримали за повернення ПДВ ? Слава Україні !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus