USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волинські правоохоронці розслідують вбивство немовляти

21 Вересня 2015 12:06
Подія трапилася у Старовижівському районі. За фактом умисного вбивства матір’ю новонародженої дитини правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

До правоохоронців надійшло повідомлення від лікаря пологового будинку про те, що до них з діагнозом післяродовий стан звернулась жителька одного із сіл Старовижівського району.

Внаслідок проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що 30-річна жителька Старовижівського району в будинку за місцем проживання народила дівчинку, після чого викинула немовля в туалет.

– Правоохоронцям жінка пояснила, що вчинила так, оскільки вважала що дитина народилася мертвою, – розповідає начальник Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області Микола Карпук. – Труп дитини направили на проведення судово-медичної експертизи. За фактом умисного вбивства матір’ю своєї новонародженої дитини відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 117 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ку Показати IP 21 Вересня 2015 12:13
Без слів, інші агато матерів СПРАВЖНІХ МАТЕРІВ, просять те немовля у Бога бо не виходить завагітніти, а о такі тварини просто так тих Ангелочків позбавляють життя. Нехай та дитинка буде з Богом подалі від такої сволоти.
бог до ку Показати IP 21 Вересня 2015 14:22
Чому св*лота? Хто вам дав право людей судити? Раз вам бог дітей не дає значить не заслужили, вона хвора чи неадекватна щось сталось з людиною потрібно допомогти, а ви добрі християни на вогнищі б спалили нещасну проблема не в цій дурочці ,а в вас праведниках які до цього довели людину ви не берете відповідальніть за своі слова, а значить до вас біда прийде скоро бо палка два кінці має тільки вдарить сильніше не суди і не судима будиш
Стелла до бог до бог Показати IP 21 Вересня 2015 15:20
Штундо, а з чого ви взяло що людина не має дитинку і чому ви рішили що ту горемати довели до такого поступку??? Ви дивіться шоб ваша палка вашими проповідями вам по лобі не стукнула... БРЕЕЕД!!!!!!!!! Ну ладно ми такі хренові а ви святі праведні штунди де були в той момент коли ця непотріб дитя вбивала????
Mik (галицька миша) Показати IP 21 Вересня 2015 13:06
Якщо б дiйсно "дитина народилася мертвою", чому було треба кидати тiло у сортир?! Нахабна брехня! Та ще й недолуга, адже, експерт без проблем з'ясує, чи туди кинули мертву дитину, чи живу.
Стелла Показати IP 21 Вересня 2015 14:06
яб таких в той самий сортир мордякою і на сонце поблище до мурашника !!!!!!! Не собак дворових треба відстрілювати і труїти , а таких тупорилих полішок!! до циган більше поваги чим до полішучья!!
сергий Показати IP 21 Вересня 2015 14:41
яб неи видправыв-бы на сыбир лис валыты. канешно писля стерелизации.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus