USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За вбивство немовляти судитимуть 39-річну волинянку

1 Жовтня 2018 11:46
39-річну жінку, матір двох синів підозрюють у вбивстві новонародженої дитини.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Слідчі Любешівського відділення поліції повідомили 39-річній жительці району про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 117 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне вбивство матір’ю новонародженої дитини.

Нагадаємо, на початку липня цього року до Любешівського відділення поліції надійшло повідомлення лікаря про те, що до лікарні госпіталізували породіллю з кровотечею.

Поліцейські з’ясували, що того ж дня 39-річна мешканка Любешівського району самостійно народила немовля. Тіло новонародженої дитини без ознак життя згодом виявили у відрі в сільському туалеті.

У ході досудового розслідування слідчі встановили причетність 39-річної матері до вбивства немовляти.

Їй повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 117 (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Max Показати IP 1 Жовтня 2018 11:54
Чоловіку за таке б впаяли років так 5, якщо не 10 (в принципі, як і має бути за вбивство). Але "яжмать" отримає пару років умовно. Чому? Тому що в Україні равноправіє.
А до Max Показати IP 1 Жовтня 2018 12:21
де той чоловік? в нормальних чоловіків жінки дітей в туалет не викидають і чоловікам перш ніж пристроювати своє хазяйство, думати головою треба про наслідки і таким "дивом", як презервативи, користуватись, коли він дітей не планує, а то якогось біса при "равноправії" вся вина і відповідальність на жінці завжди за все.
Max до А Показати IP 1 Жовтня 2018 13:09
Якщо не говорити про секс школярів, де обоє толком нічого не знають, то саме жінка БІЛЬШЕ контролює процес зачаття. Але яким би чином не була зачата дитина - судять тут не за це (чи тобі не вистачає мізків заголовок прочитати?) Судять за ВБИВСТВО немовляти, і не треба сюди приплітати хто з ким, і куди.
Ти до Max Показати IP 1 Жовтня 2018 14:18
про свої мізки турбуйся "умнік", бо це тобі їх не вистачає, щоб висловити свою думку і не перейти на особистості. Судять за вбивство немовляти, але немовлята завичай з"являються при "участі двох сторін" скажем так, то цікаво де папаша цього немовляти був дев"ять місяців, чому не контролював мамашу, якщо вона неадекват, чому не цікавився своєю дитиною, бо якби він це робив, то дитина в нужнику б не опинилась. У всьому нормальному світі контролюють і відповідають за все двоє дорослих людей, і лише на постсовковому просторі у сопливих, слинявих вічних мамчиних синкків завжди все "більше контролює жінка". Тьфу, гидота.
Мах до Ти Показати IP 1 Жовтня 2018 15:46
Саме "тьфу, гидота" першим і приходить на думку, коли розумієш що пише ображена на все і всіх жінка. Аналіз в стилі "вічні мамчині синки" (з розділу "всі чоловіки козли") говорить про особу більше, ніж всі її слова. Співчуваю))
Своїй до Мах Показати IP 1 Жовтня 2018 16:06
жінці поспівчувай, бо сказонути, що "саме жінка БІЛЬШЕ контролює процес зачаття" (як зрештою і все інше) дорослий самодостатній чоловік не може, бо в такого самого все під контролем, а подібна позиція справді в козла(на злодії шапка горить) при чому безнадійного, невдахи, який самостверджується за рахунок жінок, зокрема і здебільшого онлайн, бо тут безпечніше. Таки ще раз тьфу -гидота!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus