USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські рукопашники повернулись додому з медалями

23 Травня 2017 18:46
Чемпіонат України з рукопашного бою серед юнаків та юніорів відбувся у Києві 17-20. Збірну команду Волинської області на цьому відповідальному заході представляли спортсмени та тренери клубів «Інсайт», «Магістр», «Легіон» та «РУБІЖ».

В умовах надзвичайно високої спортивної конкуренції понад 500 юних спортсменів з 19 областей нашої держави боролись за нагороди Чемпіонату.

Змагання передбачали розіграш першості у розділах «Легкий контакт» (поєдинки із зупинкою часу для оцінювання дій учасників, прийоми боротьби не дозволені) та «Дозований контакт» (поєдинки без зупинки часу для оцінки дій учасників, із використанням техніки боротьби, больовими, задушливими прийомами, з нокдаунами і нокаутами).

Обмеження можливих технічних дій учасників не зменшило самовідданість, майстерність та волю волинських рукопашників у прагненні до перемоги.

Практично кожен поєдинок наших юних спортсменів був зразком поєднання високого рівня фізичної, технічної та тактичної підготовки із справжнім бійцівським характером, розповідають представники волинян.

Призерами чемпіонату України з рукопашного бою серед юнаків та юніорів стали:

У розділі «Легкий контакт» посіли ІІІ місце Бичук Павло (10-11 р., «Інсайт») та Петренко Максим (12-13 р., «Інсайт»), ІІ місце вибороли Гончарук Захар та Іовенко Владислав (10-11 р., «Магістр»).

У розділі «Дозований контакт» бронзовими призерами стали Ярмолюк Даниїл, Цицан Владислав, Солонінка Максим (10-11 років, «Магістр»), Компанієць Нікіта та Яцун Владислав (12-13 років, «РУБІЖ»), Козак Едуард (16-17 років, «РУБІЖ») і Бодак Олег (16-17 років, «Інсайт»).

Друге місце здобули Гончарук Захар та Іовенко Владислав (10-11 років, «Магістр»), Ольхович Олег та Петренко Максим (12-13 років, «Інсайт»). Перемогу у своїй ваговій категорії виборов Бичук Павло (10-11 років, «Інсайт»).

Гідний виступ волинських рукопашників на юнацькому чемпіонаті України дає підстави сподіватись на майбутні високі результати у національних змаганнях серед молоді та дорослих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus