USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинські рукопашники знову серед кращих в Україні

15 Лютого 2018 11:21
11 лютого 2018 року в м.Хмельницькому відбувся Відкритий Чемпіонат Хмельницької області з рукопашного бою на честь вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, які загинули у війні в Афганістані та пам’яті українських воїнів-захисників, які загинули під час війни на Сході України. У змаганнях прийняло участь понад 300 спортсменів – представників 17 клубів із 6 областей нашої держави: Хмельницької, Волинської, Вінницької, Чернівецької, Житомирської та Одеської.

Волинський край на даних змаганнях був представлений Збірними командами двох громадських організацій - Волинського обласного спортивного клубу «Магістр» та «Волинського регіонального клубу рукопашного бою «Інсайт». Про це повідомили в адміністрації ВОСК «Магістр».

Враховуючи широке представництво турніру різностильовими спортивними товариствами та громадами, змагання традиційно виявились довгими, але напруженими, безкомпромісними та видовищними.

У підсумку вказаного спортивного заходу спортсменами Волині були здобуті наступні результати: на третю сходинку п’єдесталу у своїх віко-вагових категоріях піднялися: Цицан Владислав, Кравчук Віктор, Іовенко Владислав (ВОСК «Магістр»);

Дмитрук Роман та Присада Назар (ГО «ВРКРБ «Інсайт»). Другу сходинку п’єдесталу пошани обійняли: Ярмолюк Даниїл, Щебет Олег, Господарик Ілля (ВОСК «Магістр»);

Накоскін Андрій, Бас Нестор, Панасюк Владислав, Сейц Єгор (ГО «ВРКРБ «Інсайт»). А лаври чемпіонів на себе приміряли:

Михальчук Остап, Гончарук Захар, Цурков Назар, Солонінка Михайло (ВОСК «Магістр»), Ємець Віталій, Демарчек Дмитро, Проць Дмитро та Гладченко Максим (ГО «ВРКРБ «Інсайт»).

Отож, в загальному підрахунку волиняни привезли додому 8 золотих, 7 срібних та 5 бронзових медалей. Окрім того, в командному заліку при підрахунку результатів спортивної боротьби серед 17-ти команд Збірна ВОСК «Магістр» посіла 4 місце, а Збірна ГО «ВРКРБ «Інсайт» виборола 3 командне місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 16 Лютого 2018 18:57
Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus