USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Волинські ультрас зібрали одяг сиротам

1 Серпня 2016 13:29
Благодійна «колекція одягу весна-осінь» поїде у дитячий будинок села Липляни, що у Ківерцівському районі.

Там діти віком до 18 років отримають від волонтерів одяг та смаколики, – повідомляє Громадське.Волинь.

Ультрас ФК «Волинь» перед матчем, який відбувся у суботу, 30 липня на Авангарі, провів благодійну акцію, спрямовану на допомогу дітям. «Можливо, ці речі не так потрібні нам, як потрібні їм, і ми хочемо поділитися речами з тими дітьми, які не мають можливості їх отримати», – каже організатор акції, представник ультрас ФК «Волинь» Тарас Третяк.

Акцію вболівальники організовують не вперше. Зі слів пана Тараса, минулого року восени їм вдалося зібрати багато речей під час благодійного збору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
не бай дужий Показати IP 1 Серпня 2016 14:32
це хто дозволить цим клоунам вживанні речі зібранні на землі в антисанітаріі передати в дитячий будинок тьа ще й в липляни...акція приниження та лурості іі організаторів...
бодик Показати IP 1 Серпня 2016 14:34
.а погляньте на учасників та іх пози...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus