USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські журналісти відмовляються фестивалити за бюджетний кошт

10 Червня 2016 10:07
Волинські журналісти написали звернення виконуючому обов’язки голови Національної спілки журналістів України Сергію Томіленку, аби він розібрався в ситуації, яка склалася з «Фестивалем волинської журналістики». Ініціаторами проведення фестивалю є представники обласного осередку Національної спілки журналістів України.

Про це повідомляє Анатолій Котлюк у дописі в соціальній мережі.

Фестиваль волинської журналістики, до програми якого входять майстер-класи, концертна програма і фуршет – один із фаворитів конкурсу громадських ініціатив. За бюджетний кошт журналісти планують обмінюватися досвідом і тішитися здобутками. Оскільки всі можуть побачити списки підписантів, то є й такі, хто себе там відшукав, хоч … ініціативу не підписував.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ЖУРНАЛІСТИ ЗАБАЖАЛИ ПОФЕСТИВАЛИТИ ЗА БЮДЖЕТНИЙ КОШТ

Якщо проаналізувати голоси, віддані за цю ініціативу, то можна дійти висновку, що масова «накрутка» розпочалась після 19 травня. Адже до цього дня ініціатива отримувала лише по декілька голосів за день. Люди, які за неї голосували до цього періоду, підтверджують, що робили це самостійно.

З 19 травня розпочинається систематичне масове голосування. Інтервал між голосами найчастіше становить 1, 2, 4 хвилини. Тобто фіксований, або випадковий часовий параметр у визначеному діапазоні.

Десятки голосів надійшло з хвилинним інтервалом о 2 ночі 21 травня. Голоси, залишені о 6 ранку в неділю, теж доволі складно пояснити.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОПРИ ЙМОВІРНЕ ФАЛЬШУВАННЯ, ГОЛОСУВАННЯ ЗА ІНІЦІАТИВИ ЛУЧАН НЕ СКАСУЮТЬ

Звернення підписали 56 представників засобів масової інформації.

Ті, хто підтримують ідею авторів звернення, ще можуть поставити свій підпис під ним. Це можна зробити за адресою: Луцьк, вулиця Шопена, 22, третій поверх, офіс 136.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
читач Показати IP 10 Червня 2016 10:46
Ого-го скільки журналістів назбирали, а як щось почитати - нічого немає! :) Чи то все з інтернет видань-одноразових? :) З того переліку хоч є хто аналітику і взагалі матеріали пише, а не копипастить з інших сайтів на свій і каже що він журналіст?! :)
василь володимирович Показати IP 10 Червня 2016 19:39
зате шегда з бігунн - великі "аналітики" "чітатєль" бачить проблему не в цинізмі так званої ініціативи, а у прізвищах людей, які ще не втратили зданість розрізняим чорне і біле

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus